Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΚαθαρό προφίλ… σε Αθηναϊκά και Πειραϊκά κτίρια

Καθαρό προφίλ… σε Αθηναϊκά και Πειραϊκά κτίρια

Η Αθήνα και ο Πειραιάς ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν χιλιάδες τουρίστες γι` αυτό το λόγο διενεργούνται καθαρισμοί κτηρίων και έργων τέχνης στο πλαίσιο μιας πολιτιστικής προσφοράς της κοινωφελούς Ελληνικής […]

Η Αθήνα και ο Πειραιάς ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν χιλιάδες τουρίστες γι` αυτό το λόγο<...> διενεργούνται καθαρισμοί κτηρίων και έργων τέχνης στο πλαίσιο μιας πολιτιστικής προσφοράς της κοινωφελούς Ελληνικής Οργάνωσης “Ελλάδα Καθαρή” με τη συνεργασία της Γερμανικής Εταιρίας “Karcher”.

Οι εκπρόσωποί της έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου ενόψει του 6ου “Eco Festival” που θα ξεκινήσει σήμερα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συνέντευξη μετείχαν η πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Μανωλοπούλου, ο διευθυντής της “Karcher” Λ. Φραντζής, ο πρόεδρος των Πολιτιστικών Πρωτευουσών Σπ. Μερκούρης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Ν. Απέργης, και ο διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Ζάχος. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα καθαρισμού το οποίο άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο αλλά και στις ιδιαιτερότητες καθαρισμού του κάθε μνημείου.

Τα πρώτα θέματά τους ήταν ο “Δρομέας” του γλύπτη κ. Βαρώτσου που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο “Χίλτον” και τα Τείχη στην πόλη και το λιμάνι του Πειραιά κατά μήκος της παραλίας από όπου απομακρύνθηκαν τα “γκράφιτι”. Αυτήν την περίοδο γίνεται ο καθαρισμός της Εθνικής Βιβλιοθήκης και θα ακολουθήσει ο καθαρισμός του τάφου Αβέρωφ στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024