Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςCNN: “Σφαίρα…για τον ελληνικό τουρισμό”

CNN: “Σφαίρα…για τον ελληνικό τουρισμό”

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία βρήκαν την ευκαιρία να “ξανακτυπήσουν” και να πλήξουν το κύρος της χώρας μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων με αφορμή τις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις στην Καλλιθέα και […]

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία βρήκαν την ευκαιρία να “ξανακτυπήσουν” και να πλήξουν το κύρος της χώρας μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων με αφορμή<...> τις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις στην Καλλιθέα και ειδικότερα στο αστυνομικό τμήμα. Όπως μεταδίδει το Αμερικανικό Δίκτυο CNN, οι εκρήξεις έγιναν κοντά σε αρκετά ξενοδοχεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τουρίστες κατά τη διάρκεια των αγώνων το καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά της η Ελληνική Κυβέρνηση χαμηλώνει τους τόνους κάνοντας λόγο για “εσωτερική υπόθεση” σύμφωνα με δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Φώτη Νασιάκου, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις Η.Π.Α. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο πρώτος μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε φυλάκιο πίσω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ οι άλλοι δύο έξω από το γκαράζ. Aνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν ακόμα μια βαλίτσα επί της οδού Λασκαρίδου, προχωρώντας σε ελεγχόμενη έκρηξη. Στη συνέχεια, ωστόσο, προέκυψε ότι δεν επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024