Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Γαλάζιες σημαίες και θεματικός τουρισμός για την Λευκάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Μάιος 1999, 00:00

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα, ότι για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχουν γαλάζιες σημαίες στο νησί και ότι έχουν οργανωθεί πολλαπλές επιλογές θεματικού τουρισμού όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, πεζοπορία με σκοπό την προσέλκυση τουριστών.
Στο πλαίσιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και της αύξησης της πληρότητας τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, η Ένωση Ξενοδόχων

Λευκάδα<.>

ς επιδοτεί τον εσωτερικό τουρισμό παρέχοντας έκπτωση 30% επί των τιμών πόρτας σε όλα τα ξενοδοχεία.
Η φετινή καμπάνια της ένωσης προς την εσωτερική αγορά πέρα από την προβολή της Λευκάδας σαν παραθεριστικό προορισμό επεκτείνεται στο να προσελκύσει τον Έλληνα ταξιδιώτη με τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού.
Αιχμή των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι το διεθνές

φεστιβάλ<.>

Λόγου και Τέχνης που διοργανώνεται εδώ και 35 χρόνια στην πόλη της Λευκάδας. Το διεθνές φεστιβάλ Φολκλόρ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.
Η πρωτεύουσα αθλητική διοργάνωση είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχυπλόων Σκαφών που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιουνίου στον κόλπο Αριστοτέλη Ωνάση, μπροστά από το λιμάνι του Νυδρίου.
Στόχος είναι η προσέλκυση κατά το διήμερο των αγώνων περίπου 10.000-15.000 θεατών και η απευθείας μετάδοση των εκδηλώσεων από διεθνή και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top