Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓαλάζιες σημαίες και θεματικός τουρισμός για την Λευκάδα

Γαλάζιες σημαίες και θεματικός τουρισμός για την Λευκάδα

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα, ότι για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχουν γαλάζιες σημαίες στο νησί και ότι έχουν οργανωθεί πολλαπλές επιλογές θεματικού […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα, ότι για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχουν γαλάζιες σημαίες στο νησί και ότι έχουν οργανωθεί πολλαπλές επιλογές θεματικού τουρισμού όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, πεζοπορία με σκοπό την προσέλκυση τουριστών.
Στο πλαίσιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και της αύξησης της πληρότητας τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδα<.>ς επιδοτεί τον εσωτερικό τουρισμό παρέχοντας έκπτωση 30% επί των τιμών πόρτας σε όλα τα ξενοδοχεία.
Η φετινή καμπάνια της ένωσης προς την εσωτερική αγορά πέρα από την προβολή της Λευκάδας σαν παραθεριστικό προορισμό επεκτείνεται στο να προσελκύσει τον Έλληνα ταξιδιώτη με τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού.
Αιχμή των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι το διεθνές φεστιβάλ<.> Λόγου και Τέχνης που διοργανώνεται εδώ και 35 χρόνια στην πόλη της Λευκάδας. Το διεθνές φεστιβάλ Φολκλόρ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.
Η πρωτεύουσα αθλητική διοργάνωση είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχυπλόων Σκαφών που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιουνίου στον κόλπο Αριστοτέλη Ωνάση, μπροστά από το λιμάνι του Νυδρίου.
Στόχος είναι η προσέλκυση κατά το διήμερο των αγώνων περίπου 10.000-15.000 θεατών και η απευθείας μετάδοση των εκδηλώσεων από διεθνή και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024