Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟ Δήμαρχος Πειραιά αντιδρά στην κατασκευή μώλου στη Μαρίνα Ζέας

Ο Δήμαρχος Πειραιά αντιδρά στην κατασκευή μώλου στη Μαρίνα Ζέας

Τη παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ Δήμου Κατσιγιάννη, ζητάει ο Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης με χθεσινή του επιστολή, για να μεριμνήσει ώστε να αποτραπεί η κατασκευή επέκτασης υπήνεμου μώλου, […]

Τη παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ Δήμου Κατσιγιάννη, ζητάει ο Δήμαρχος Πειραιά<...> Χρήστος Αγραπίδης με χθεσινή του επιστολή, για να μεριμνήσει ώστε να αποτραπεί η κατασκευή επέκτασης υπήνεμου μώλου, στη Μαρίνα Ζέας.

Ο κ. Αγραπίδης επισημαίνει στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ, ότι για τις εργασίες επέκτασης των λιμενικών εγκαταστάσεων απαιτείται έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του γνωστοποιεί ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίασή του, στις 5-5-2004, απέρριψε ομόφωνα την περιβαλλοντική μελέτη των έργων, στη Μαρίνα Ζέας.

Ο Δήμος Πειραιά τονίζει ότι η Μαρίνα Ζέας έχει χαρακτηριστεί τουριστικός λιμένας και χώρος Ολυμπιακής Φιλοξενίας (ΦΕΚ 302/24.12.03) και σε ότι αφορά τις εργασίες επέκτασης των λιμενικών εγκαταστάσεων απαιτείται έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κοινοποίησε το σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας, στο Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας, στη Νομαρχία Πειραιά (Γραφείο Νομάρχη), στην Ε.Τ.Α. Α.Ε και στην Επιτροπή κατοίκων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024