Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Δήμαρχος Πειραιά αντιδρά στην κατασκευή μώλου στη Μαρίνα Ζέας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Μάιος 2004, 00:00

Τη παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ Δήμου Κατσιγιάννη, ζητάει ο Δήμαρχος Πειραιά<...>

Χρήστος Αγραπίδης με χθεσινή του επιστολή, για να μεριμνήσει ώστε να αποτραπεί η κατασκευή επέκτασης υπήνεμου μώλου, στη Μαρίνα Ζέας.

Ο κ. Αγραπίδης επισημαίνει στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ, ότι για τις εργασίες επέκτασης των λιμενικών εγκαταστάσεων απαιτείται έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του γνωστοποιεί ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίασή του, στις 5-5-2004, απέρριψε ομόφωνα την περιβαλλοντική μελέτη των έργων, στη Μαρίνα Ζέας.

Ο Δήμος Πειραιά τονίζει ότι η Μαρίνα Ζέας έχει χαρακτηριστεί τουριστικός λιμένας και χώρος Ολυμπιακής Φιλοξενίας (ΦΕΚ 302/24.12.03) και σε ότι αφορά τις εργασίες επέκτασης των λιμενικών εγκαταστάσεων απαιτείται έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κοινοποίησε το σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας, στο Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας, στη Νομαρχία Πειραιά (Γραφείο Νομάρχη), στην Ε.Τ.Α. Α.Ε και στην Επιτροπή κατοίκων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top