Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠράσινο φως για γραφείο τουρισμού στη Σμύρνη

Πράσινο φως για γραφείο τουρισμού στη Σμύρνη

Φαίνεται να ωριμάζει η πρόταση της Νομαρχίας Χίου για ίδρυση γραφείου τουρισμού στη Σμύρνη. Αυτό εξετάστηκε σε συναντήσεις που είχαν με τον Έλληνα πρέσβη και τον Έλληνα πρόξενο στη Σμύρνη, […]

Φαίνεται να ωριμάζει η πρόταση της Νομαρχίας Χίου για ίδρυση γραφείου τουρισμού στη Σμύρνη<...>. Αυτό εξετάστηκε σε συναντήσεις που είχαν με τον Έλληνα πρέσβη και τον Έλληνα πρόξενο στη Σμύρνη, στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα τον Θρησκευτικό Τουρισμό, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Νικόλαος Νύκτας και η Αριέττα Ανδρεάδη καθώς και η προϊσταμένη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Βάσω Κριτάκη.

Οι επαφές των μερών ήταν εποικοδομητικές, με αποτέλεσμα τον προγραμματισμό συνάντησης του Νομάρχη Χίου, Πολύδωρου Λαμπρινούδη με εκπρόσωπους των Αρχών της Σμύρνης, και παράλληλα να ξεκινήσουν επαφές των νομαρχιακών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων της Χίου με επαγγελματίες Τουρισμού της Σμύρνης και του Τσεσμέ. Επίσης συζητείται το ενδεχόμενο διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων στην Τουρκία.

Στελέχωση-Προβολή της Χίου

Επιπρόσθετα, αντιπροσωπεία από νομαρχιακούς συμβούλους, λόγω Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών της Σμύρνης, θα μεταβεί προσεχώς στη Τουρκία για να εφοδιάσει με φυλλάδια της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Χίου στην τουρκική γλώσσα, την Πρεσβεία, το Προξενείο Σμύρνης, τον Τουρκικό Οργανισμό Τουρισμού καθώς και τουριστικά πρακτορεία.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών της ΝΑ Χίου και των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος, με πολλαπλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024