Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΠεριβαλλοντικός οδηγός για τα ελληνικά ξενοδοχεία

Περιβαλλοντικός οδηγός για τα ελληνικά ξενοδοχεία

Πολύτιμο βοήθημα στην προσπάθεια των ελληνικών ξενοδοχείων να ανταποκριθούν στα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα της τουριστικής αγοράς αναμένεται να αποτελέσει ο περιβαλλοντικός οδηγός που εξέδωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. […]

Πολύτιμο βοήθημα στην προσπάθεια των ελληνικών ξενοδοχείων να ανταποκριθούν στα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα<...> της τουριστικής αγοράς αναμένεται να αποτελέσει ο περιβαλλοντικός οδηγός που εξέδωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Ήδη, 2.000 αντίτυπα του οδηγού εστάλησαν στα σημαντικότερα ελληνικά ξενοδοχεία, με την υποστήριξη και της Τράπεζας Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του επιμελητηρίου μετέφρασαν και εκτύπωσαν ένα επιμελημένο τεύχος, με πληροφορίες και κριτήρια για το φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο. Το τεύχος βασίστηκε στην πλούσια εμπειρία των ευρωπαϊκών τουριστικών οργανισμών, σε σχέση με τις επιλογές των πελατών τους.

“Ευελπιστούμε ότι η προσπάθειά μας αυτή θα ωφελήσει τόσο επιχειρηματικά, όσο και σε επίπεδο οικολογικού προφίλ, έναν σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας”, υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

Η παρουσίαση του εντύπου θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Hyatt Regency”. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πέραν της σύντομης ενημέρωσης από πλευράς του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και της Τράπεζας Πειραιώς, θα υπάρξει εισήγηση από τον διευθυντή περιβάλλοντος του γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού LTU, Andrea Museler.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024