Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Περιβαλλοντικός οδηγός για τα ελληνικά ξενοδοχεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάιος 2004, 00:00

Πολύτιμο βοήθημα στην προσπάθεια των ελληνικών ξενοδοχείων να ανταποκριθούν στα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα<...>

της τουριστικής αγοράς αναμένεται να αποτελέσει ο περιβαλλοντικός οδηγός που εξέδωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Ήδη, 2.000 αντίτυπα του οδηγού εστάλησαν στα σημαντικότερα ελληνικά ξενοδοχεία, με την υποστήριξη και της Τράπεζας Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του επιμελητηρίου μετέφρασαν και εκτύπωσαν ένα επιμελημένο τεύχος, με πληροφορίες και κριτήρια για το φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο. Το τεύχος βασίστηκε στην πλούσια εμπειρία των ευρωπαϊκών τουριστικών οργανισμών, σε σχέση με τις επιλογές των πελατών τους.

“Ευελπιστούμε ότι η προσπάθειά μας αυτή θα ωφελήσει τόσο επιχειρηματικά, όσο και σε επίπεδο οικολογικού προφίλ, έναν σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας”, υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

Η παρουσίαση του εντύπου θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Hyatt Regency”. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πέραν της σύντομης ενημέρωσης από πλευράς του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και της Τράπεζας Πειραιώς, θα υπάρξει εισήγηση από τον διευθυντή περιβάλλοντος του γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού LTU, Andrea Museler.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top