Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜ. Λιάπης: Να επισπευτούν τα έργα στο Μακεδονία

Μ. Λιάπης: Να επισπευτούν τα έργα στο Μακεδονία

Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να τρέξει σε γοργούς ρυθμούς όλες τις διαδικασίες για την βελτίωση των υποδομών στα Ελληνικά αεροδρόμια. Ο Υπουργός Μεταφορών Μ. Λιάπης ζήτησε από την Υ.Π.Α. την […]

Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να τρέξει σε γοργούς ρυθμούς όλες τις διαδικασίες για την βελτίωση των υποδομών στα Ελληνικά αεροδρόμια<...>. Ο Υπουργός Μεταφορών Μ. Λιάπης ζήτησε από την Υ.Π.Α. την επίσπευση των έργων που υλοποιούνται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ώστε να παραδοθεί τον Ιούλιο σε καλή κατάσταση, ενόψει της Ολυμπιάδας.

Αυτό ετέθη κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών με τους εκπροσώπους της.

Σε ό,τι αφορά στα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί στο αεροδρόμιο της πόλης και δεν θα είναι έτοιμα έως την ημερομηνία έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο κ. Λιάπης τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, “τέθηκε ένα χρονοδιάγραμμα και για αυτά, ώστε το αεροδρόμιο της πόλης να λειτουργήσει εντός των επόμενων μηνών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με ασφαλείς προδιαγραφές”.

Πάντως, όπως κατέληξε ο ίδιος, το “Μακεδονία” έχει πολλά ανοιχτά θέματα και εργολαβίες που τρέχουν και στο πλαίσιο αυτό, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα παρακολουθεί στενά και από κοντά την εξέλιξή τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024