Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςSofitel Athens Airport: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με διεθνείς πιστοποιήσεις

Sofitel Athens Airport: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με διεθνείς πιστοποιήσεις

Tο Sofitel Athens Airport, μέλος της διεθνούς αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Sofitel του ομίλου ACCOR λαμβάνει μία ακόμα πρωτιά, αυτή τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποκτά πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης. Είναι […]

Tο Sofitel Athens Airport, μέλος της διεθνούς αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Sofitel του ομίλου ACCOR λαμβάνει<...> μία ακόμα πρωτιά, αυτή τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποκτά πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο αεροδρομίου που άνοιξε στην Ελλάδα, μόλις λίγα βήματα από το κεντρικό κτίριο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Μόλις τρία χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του, η παγκόσμια επιβράβευση ήταν από την επιλογή του ως επίσημο case study στα πλαίσια του χρηματοδοτούμενου, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος: ASIAPROECO: NESPEMS (New European Standard Phased EMS BS8555). Το πρόγραμμα έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2004 στο Ανόϊ Βιετνάμ και στην Μπανγκόκ-Ταϊλάνδη και εισηγητής για το Sofitel Athens Airport 5* ήταν ο σύμβουλος συστημάτων, κ. Λάμπρος Μπούκλης ο οποίος συνεργάζεται από το 2001 για την υλοποίηση αυτών των θεμάτων με το ξενοδοχείο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την απονομή των πιστοποιητικών διασφάλισης και ποιότητας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, κ. Ευρυπίδης Τζήκας, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειες της διεύθυνσης και του προσωπικού του Sofitel Athens Airport ευοδώθηκαν με τον καλύτερο και πιο… πιστοποιημένο τρόπο. Στη συνέχεια, δεσμευόμαστε για την πιστή εφαρμογή των κανόνων που ορίζουν οι πιστοποιήσεις μας καθώς και για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών του ξενοδοχείου στο μέλλον». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO14001:1996) καθώς και η πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας (ISO 9001:2000) του Sofitel Athens Airport 5* έγιναν από το φορέα πιστοποίησης DQS (Ελλάς). Αντίστοιχα, για την πιστοποίηση του συστήματος διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων (HACCP) των επισιτιστικών τμημάτων του Sofitel Athens Airport 5*, φορέας πιστοποίησης είναι η εταιρία TUV Austria (Ελλάς).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024