Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

O Δημ. Αβραμόπουλος ακτινογραφεί το Τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας

Θάνος Ξυδόπουλος - 21 Μάιος 2004, 00:00

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μεταβαίνει σήμερα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεών του σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής κίνησης και για τα προβλήματα, που απασχολούν...

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μεταβαίνει σήμερα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεών του σε τουριστικούς<...>

προορισμούς της χώρας μας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής κίνησης και για τα προβλήματα, που απασχολούν τους φορείς του τουρισμού.

Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο, θα έχει ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους του κλάδου αλλά και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, προκειμένου να ενημερωθεί για την τουριστική υποδομή, την πορεία της κίνησης (επίπεδο αφίξεων) αλλά και τα προβλήματα της Ξενοδοχειακής κοινότητας της Κέρκυρας.

Τέλος, ο Υπουργός Τουρισμού θα εκπροσωπήσει σήμερα την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα, για την 140η Επέτειο από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top