Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σημαντική επιτυχία της Ρόδου

Η Ρόδος φιλοξένησε τα βραβεία Guardian/Observer

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Μάιος 2004, 00:00

Από τις 9-12 Μαΐου, το νησί της Ρόδου φιλοξένησε τα γνωστά βραβεία Guardian/Observer, τα οποία εδώ και 17 χρόνια δίνονται από ανεξάρτητους ταξιδιώτες σε διάφορες κατηγορίες του τουρισμού...

Από τις 9-12 Μαΐου, το νησί της Ρόδου φιλοξένησε τα γνωστά βραβεία Guardian/Observer, τα<...>

οποία εδώ και 17 χρόνια δίνονται από ανεξάρτητους ταξιδιώτες σε διάφορες κατηγορίες του τουρισμού, προσελκύοντας επώνυμους και υψηλά ιστάμενους καλεσμένους.

Η επιλογή της Ρόδου έγινε μεταξύ δύο άλλων προορισμών την Σικελία και την Ισλανδία, η οποία ήταν την περασμένη χρονιά νικήτρια της κατηγορίας κοντινών προορισμών.

Η προσπάθεια για την προσέλκυση των βραβείων ήταν κοινή μεταξύ του Γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο και του οργανισμού προώθησης του τουρισμού της Ρόδου, ΠροΤουρ, ο οποίος ήταν και βασικός χορηγών των βραβείων.

Ο κ. Πάνος Αργυρός, διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο, σε δηλώσεις του τόνισε την ευχαρίστηση του για το γεγονός, ότι τα βραβεία Guardian/Observer και Guardian Unlimited Travel Awards διοργανώνονται αυτή τη χρονιά στην Ελλάδα.

Επίσης, είπε χαρακτηριστικά ότι “ο ΠροΤουρ κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσει την εικόνα που έχει το νησί στην Μεγ. Βρετανία. Είναι αλήθεια ότι όλοι οι καλεσμένοι γύρισαν στην πατρίδα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία και τη διοργάνωση.”

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top