Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈνωση ταξιδιωτικών γραφείων αερομεταφορών: Εμπλοκές… με την προσαύξηση των εισιτηρίων

Ένωση ταξιδιωτικών γραφείων αερομεταφορών: Εμπλοκές… με την προσαύξηση των εισιτηρίων

Οι τελευταίες προσαυξήσεις εισιτηρίων αεροπορικών εταιριών λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό και αγανάκτηση στην Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων και Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ)…

Οι τελευταίες προσαυξήσεις εισιτηρίων αεροπορικών εταιριών λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου έχουν δημιουργήσει<...> έντονο προβληματισμό και αγανάκτηση στην Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων και Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ).

Με επιστολή του προς την Hellas Jet, τα μέλη της ΙΑΤΑ ο πρόεδρος της ΠΕΤΑΓΑ κ. Σπύρος Γκίνης αναλύει το πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργήσει σοβαρές εμπλοκές με ρίσκο των εμπορικών συνεργατών καθώς υποχρεούνται καλώς ή κακώς να πληρώνουν την αύξηση των εισιτηρίων.

Επιπρόσθετα, η ηγεσία της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αεροφεταφορών καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να δείξουν ευαισθησία και να δεχτούν την πρόταση της να ενταχθεί δηλαδή η προσαύξηση των εισιτηρίων στο ναύλο το οποίο και είναι `commissionable`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024