Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Οι κριτικές για το ελληνικό περίπτερο στην WTM '99 συνεχίζονται

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Νοέμβριος 1999, 00:00

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM<.> '99. Τα παράπονα και η κριτική για το ελληνικό περίπτερο στην World Travel Market '99 γίνονται όλο και περισσότερα<...>

καθώς περνούν οι μέρες και τα λειτουργικά του προβλήματα γίνονται πιο εμφανή. Η έλλειψη των αποθηκευτικών χώρων γίνεται έντονα αισθητή αφού τα κιβώτια με το υλικό των εκθετών βρίσκονται στοιβαγμένα κάτω από την σκάλα, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ εμφανή.
Ο κ. Πέτρος Δερβένης από το Skiathos Palace μας ανέφερε ότι το ελληνικό περίπτερο είναι πολύ κλειστό και δαιδαλώδες, χωρίς να επιτρέπει την πρόσβαση στους περαστικούς. Μπαίνουν μέσα μόνο όσοι από τους επισκέπτες της έκθεσης τους ενδιαφέρει ήδη η Ελλάδα. Παρόλα αυτά η έκθεση είναι ενδιαφέρουσα και τα μηνύματα από την Αγγλική αγορά είναι πολύ θετικά. Το γεγονός αυτό είναι σπουδαίο γιατί η αγγλική αγορά καλύπτει το 60% της τουριστικής κίνησης του νησιού.
Ο κ. Οικονόμου από τα ξενοδοχεία Χανδρής ανέφερε ότι το περίπτερο δεν είναι λειτουργικό και ότι πολλοί από τους συνεκθέτες βρίσκονται απομονωμένοι και αποκομμένοι στο βάθος. Επίσης τα χρώματα είναι πολύ μουντά, η αποθήκη συνέχεια κλειστή και τα σκουπίδια σε εμφανές σημείο.
Ο κ. Χρήστος Αντωνίου από την Plotin χαρακτήρισε το περίπτερο συμπαθητικό και είπε ότι είναι ένα καλό βήμα το γεγονός ότι ξεφύγαμε από τις κολώνες των περασμένων ετών. Όμως το περίπτερο είναι μουντό και αποκομμένο, πολύ κλειστό και το τεράστιο πανώ ακριβώς από πάνω που γράφει "Brazil" με πολύ μεγαλύτερα γράμματα από τα γράμματα που γράφουν "Greece" είναι μάλλον παραπλανητικό.
Ο κ. Δουβάς Λουκάς από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών ανέφερε ότι το περίπτερο έχει πολλές κακοτεχνίες, όπως ντουλάπια που δεν ανοίγουν, τα χρώματα είναι μουντά, οι αποθηκευτικοί χώροι πολύ μικροί και τα σκουπίδια βρίσκονται μέσα στην μέση.
Η κ. Αγγέλικα Καμπίτσι από το Renaissance Tours S.A. ανέφερε ότι το περίπτερο είναι χειρότερο από το περσινό με πρακτικά μειονεκτήματα. Η είσοδος είναι πολύ μικρή και δεν οδηγεί τον κόσμο μέσα. Για να έρθει κάποιος πρέπει να ψάχνει κάτι. Τα χρώματα δεν είναι τα σωστά και το μαύρο άγαλμα της εισόδου δεν δείχνει όμορφα με φόντο τον πολύ σκούρο μπλε τοίχο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top