Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈλληνας τουριστικός επιχειρηματίας μέλος του συμβουλίου τουρισμού του PATA

Έλληνας τουριστικός επιχειρηματίας μέλος του συμβουλίου τουρισμού του PATA

Καθήκοντα μέλους του συμβουλίου τουρισμού για όλο τον κόσμο του ταξιδιωτικού οργανισμού PATA – Pacific Asia Travel Association, ανέλαβε στις 18 Μαΐου, 2004 ο κ. Δημήτριος Σοφίος, έμπειρος επαγγελματίας, με […]

Καθήκοντα μέλους του συμβουλίου τουρισμού για όλο τον κόσμο του ταξιδιωτικού οργανισμού PATA – Pacific Asia Travel Association, ανέλαβε<...> στις 18 Μαΐου, 2004 ο κ. Δημήτριος Σοφίος, έμπειρος επαγγελματίας, με περισσότερο από 37 χρόνια υπηρεσίας στον κλάδο των επαγγελματικών – εταιρικών ταξιδιών. Ο διορισμός του κ. Σοφίου στη νέα θέση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του PATA να επεκτείνει το δίκτυό του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ήδη ο PATA, που είναι η αναγνωρισμένη τουριστική αρχή της Ανατολικής Ασίας έχει ένα ενεργό δίκτυο σε περισσότερες από 70 χώρες.

Εδώ και ένα χρόνο ο PATA αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον κ. Δημήτριο Σοφίο που είναι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος για τις δύο χώρες. Ως μέλος του συμβουλίου τουρισμού του PATA θα αναφέρεται άμεσα στον πρόεδρο και CEO του οργανισμού κ. Peter De Jong και στην πρόεδρο του συμβουλίου τουρισμού κ. Margaret Wilson.

O κ. Σοφίου θα επιβλέπει την προώθηση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και οι βασικές επιδιώξεις του θα είναι:

  • η διάνοιξη δρόμων συνεργασίας για την κατάργηση της εποχικότητας στον τουρισμό.
  • η προώθηση το τουριστικού προϊόντος της χώρας μας ώστε να ενισχυθεί η εικόνα της σε διεθνές επίπεδο
  • και η αύξηση των μεριδίων σε αριθμό τουριστών και συνέδρων από την ασιατική αγορά.

Στα πλαίσια των καθηκόντων του – μέχρι τον Απρίλιο του 2007 – ο κ.Σοφίου θα συμμετάσχει ενεργά στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, συνέδρια και συμπόσια, εκπροσωπώντας και προωθώντας το Ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Οι εκθέσεις και τα συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν είναι:

  • 24-26 Σεπτεμβρίου, 2004 – Μπανγκόκ Ταϊλάνδη
  • 15-17 Απριλίου, 2005 – Μακάο Κίνα
  • Σεπτέμβριος, 2005 Κουάλα Λαμπούρ, Μαλαισία
  • Απρίλιος 2006 – Πατάια, Ταϊλάνδη
  • Σεπτέμβριος 2006 – Χονγκ Κονγκ, Κίνα
  • Απρίλιος, 2007 – Ταιπέι, Κίνα

Με την ανακοίνωση του διορισμού, ο Πρόεδρος του οργανισμού κ. Peter De Jong και τα υπόλοιπα μέλη, διαβεβαίωσαν τον κ. Σοφίο ότι θα έχει την υποστήριξη όλης της ομάδας και των μελών του PATA προκειμένου να πετύχει το έργο του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024