Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πωλήθηκε τελικά η Philoxenia σε Βρετανούς

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Νοέμβριος 1999, 00:00

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM '99. Επίσημα ανακοινώθηκε στα πλαίσια της World Travel Market '99 ότι η Philoxenia<.> και γενικά οι εκθέσεις που διοργανώνει η Helexpo αποκτήθηκαν από<...>

την κοινοπραξία στην οποία ανήκει και η ITE Exhibitions, η οποία διοργανώνει την έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας, την ΙΝΙΤΤ της Ινδίας, την ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη, την Holiday World στην Πράγα, και την Gulf στο Bahrein.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά είχαν γίνει προσπάθειες και συζητήσεις για την απόκτηση των εκθέσεων από την Reed Exhibitions, την κύρια ανταγωνίστρια της ITE Exhibitions, αλλά δεν καρποφόρησαν.
Ο κ. David Hammond διευθυντής της ITE Exhibitions δήλωσε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το γεγονός το οποίο και προσδοκούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Οι σχέσεις μας με τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα ήταν πάντοτε πολύ καλές και βλέπουμε αυτό το γεγονός σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των σχέσεων. Επίσης, η απόκτηση της Philoxenia μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε και εμείς ένα ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και στην τριγύρω περιοχή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top