Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούνιος 2004, 00:00

Ενεργά συμμετέχει και φέτος ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στον εορτασμό της “Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος”, τιμώντας<...>

την με σειρά υποτροφιών στους φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ενθαρρύνοντας τη μελέτη των περιβαλλοντικών θεμάτων, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών χορηγεί και φέτος τρεις υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος), σε θέματα σχετικά με την περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, την περιβαλλοντική απόδοση του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τη μελέτη των χαρακτηριστικών του τοπίου του Αερολιμένα.
Με πλούσια και συνεχή δραστηριότητα στον περιβαλλοντικό τομέα, το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” είναι το πρώτο ελληνικό αεροδρόμιο - και ένα από λίγα παγκοσμίως - του οποίου η Υπηρεσία Περιβάλλοντος έχει πιστοποιηθεί κατά το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο EN ISO 14001 (επαναπιστοποίηση το 2003). Παράλληλα με τη συστηματική καταγραφή και παρακολούθηση της περιβαλλοντικής κατάστασης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, αναλαμβάνει νέες πρωτοβουλίες και σειρά έργων, όπως η κατασκευή πάρκων και χώρων πρασίνου στους Δήμους Γλυκών Νερών, Παλλήνης, και Μαρκόπουλου.

Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται σχετικά με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης που λειτουργεί στον Κεντρικό Αεροσταθμό (Επίπεδο Αναχωρήσεων / είσοδος 3, δίπλα στην `Έκθεση Αρχαιολογικών Ευρημάτων).

Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης, οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου θα βρουν επίσης το νέο (6ο) Περιβαλλοντικό Δελτίο, που περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στόχος του εντύπου που εκδίδεται σε ετήσια βάση, είναι η ενημέρωση του κοινού, των κατοίκων της περιοχής, των δημόσιων αρχών και άλλων οργανισμών, καθώς και η ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top