Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔεν θα ενταχθεί στην oneworld η Swiss

Δεν θα ενταχθεί στην oneworld η Swiss

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής συμμαχίας oneworld, η αεροπορική εταιρία Swiss International Air Lines δεν έχει πλέον καμιά υποχρέωση για να συμμετάσχει μελλοντικά στην oneworld, όπως όριζε το συμβόλαιο που […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής συμμαχίας oneworld, η αεροπορική εταιρία Swiss International Air Lines δεν έχει<...> πλέον καμιά υποχρέωση για να συμμετάσχει μελλοντικά στην oneworld, όπως όριζε το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί τον Οκτώβριο του 2003 μεταξύ της συμμαχίας και της αεροπορικής εταιρίας.

Όλες οι πτήσεις κοινών κωδικών και οι αμοιβαίες συνεργασίες μεταξύ της Swiss και των άλλων μελών της oneworld θα ισχύουν κανονικά.

Ο γενικός διευθυντής της oneworld κ. John McCulloch ανακοίνωσε ότι “Το γεγονός της ακύρωσης του αμοιβαίου εμπορικού συμβολαίου που είχαμε με την Swiss International Air Lines μας λυπεί πολύ, αλλά όπως πάντα πιστεύουμε η oneworld πρέπει να δέχεται μέλη που έχουν να προσφέρουν επιπλέον αξία και στους πελάτες μας, αλλά και στα ήδη υπάρχοντα μέλη μας. Χωρίς την πλήρη εφαρμογή των αμοιβαίων συμφωνιών με την British Airways η Swiss θα μείωνε την αξία που αντλεί από την oneworld η British Airways. Η Swiss έχει δείξει ότι η oneworld είναι ακόμα η προτιμητέα της συμμαχία και ότι ελπίζει να είναι σε θέση στο άμεσο μέλλον να αναζητήσει μια θέση στην συμμαχία, η οποία θα της δοθεί υπό τον όρο ότι θα είναι για όλους επικερδής. Εντωμεταξύ, η oneworld έχοντας τέσσερις από τις δυνατότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές συμμαχίες μέλη της ενδυναμώνει την θέση της στην Ευρώπη και αντιπροσωπεύει με δυναμισμό αυτή την ήπειρο.”

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024