Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΚυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Day Rise

Κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Day Rise

Ο τουριστικός οργανισμός Day Rise Holidays που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Τυνησία, παρουσίασε στη διάρκεια της έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα», τη νέα του μπροσούρα για το καλοκαίρι του 1999 η οποία […]

Ο τουριστικός οργανισμός Day Rise Holidays που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Τυνησία, παρουσίασε στη διάρκεια της έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα», τη νέα του μπροσούρα<.> για το καλοκαίρι του 1999 η οποία περιλαμβάνει και νέες προτάσεις για εκδρομές.
Το Day Rise προσφέρει για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα διακοπών υψηλού επιπέδου στη Χαμμαμέτ της Τυνησίας ειδικά για ανθρώπους που επιζητούν τη χλιδή στις διακοπές τους. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων και οι μεταφορές πραγματοποιούνται με λιμουζίνες. Όλα τα ξενοδοχεία προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καζίνο και δύο γήπεδα γκολφ.
Το δεύτερο νέο προϊόν, «fly and drive», το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά από το Day Rise για την Τυνησία, απευθύνεται σε μεμονωμένους ταξιδιώτες και περιλαμβάνει 3 μέρες διαμονή και διακίνηση στην Τυνησία με αυτοκίνητο σε περιοχή και ξενοδοχείο της επιλογής του κάθε ταξιδιώτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024