Τελευταία νέα

Το Antel Travel στη World Travel Market ’99

Το Antel Travel έκανε εμφανή την παρουσία του στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού του Λονδίνου όχι για να προωθήσει προορισμούς και ξενοδοχεία γνωστά στους tour operators, αλλά όλη τη Βόρεια Ελλάδα […]

Το Antel Travel έκανε εμφανή την παρουσία του στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού του Λονδίνου όχι για να προωθήσει<...> προορισμούς και ξενοδοχεία γνωστά στους tour operators, αλλά όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τα ξενοδοχεία της. Τόσο στη διάρκεια της έκθεσης, όσο και κατά τη διάρκεια του workshop που οργάνωσε η ΔΙ.Τ.ΕΞ. Λονδίνου με βρετανούς tour operators, περιοχές όπως η Φλώρινα, η Καστοριά, νομοί της Βορείου Ελλάδας και πόλεις της αντιμετωπίσθηκαν θετικά.
Το σημαντικό ήταν ότι η Βόρεια Ελλάδα προτάθηκε προς τους tour operators ως προορισμός για όλο το χρόνο μέσα από τα προγράμματα του Antel<.> Travel που περιλαμβάνει χιονοδρομικά, λίμνες, βουνά και πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς να παραβλέπονται και οι παραδοσιακά τουριστικοί προορισμοί όπως τα παραθαλάσσια θέρετρα της Χαλκιδικής, Πιερίας, Θάσου κ.ά.
Το Antel Travel παρέχει πλέον τη δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού να στέλνουν μεμονωμένες κρατήσεις στη Βόρεια Ελλάδα, χωρίς να εξαρτώνται από τους μεγάλους tour operators, τα προγραμματισμένα charters και την περιορισμένη χρονικά τουριστική περίοδο.
Στόχος του Antel Travel είναι οι παραθαλάσσιοι προορισμοί τον χειμώνα και οι ορεινοί για το καλοκαίρι και γενικότερα οι διακοπές όλο το χρόνο στη βόρεια Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024