Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑεροπορική βοήθεια προσφέρει η Τουρκία στην Ελλάδα

Αεροπορική βοήθεια προσφέρει η Τουρκία στην Ελλάδα

Για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, που αναμένεται η αεροπορική κίνηση της χώρας μας να εκτιναχθεί στα ύψη, η Τουρκία πρόσφερε την υποστήριξη της στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στη χρήση αεροδρομίων

Για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, που αναμένεται η αεροπορική κίνηση της χώρας μας να εκτιναχθεί στα ύψη, η Τουρκία πρόσφερε<...> την υποστήριξη της στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στη χρήση αεροδρομίων.

Αυτό δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Συγκοινωνιών, Binali Yildirim, κατά τη πρόσφατη συνάντηση του με τον Έλληνα υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλη Λιάπη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η τουρκική εφημερίδα Milliyet, ο κ. Yildirim, τόνισε ότι προτάθηκε από την τουρκική πλευρά υποστήριξη στην Ελλάδα σχετικά με τα αεροδρόμια, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βάσει της συγκεκριμένης πρότασης, πέντε αεροδρόμια μεταξύ αυτών της Αλικαρνασσού [Μπόντρουμ], της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και του Ντάλαμαν, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση ενδεχόμενου προβλήματος στάθμευσης αεροπλάνων στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024