Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Διάκριση για τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού του ΔΑΑ

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Διάκριση για τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού του ΔΑΑ

Με τη διάκριση “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence” του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας (E.F.Q.M.) τιμήθηκε η Γενική Διεύθυνση Εταιρικών Υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για το επιχειρηματικό […]

Με τη διάκριση “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence” του<...> Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας (E.F.Q.M.) τιμήθηκε η Γενική Διεύθυνση Εταιρικών Υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για το επιχειρηματικό επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών του ΔΑΑ, σε ό,τι αφορά θέματα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας.

Η διάκριση της Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικών Υπηρεσιών του ΔΑΑ στο επίπεδο “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία” αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την Εταιρεία Αεροδρομίου, που τοποθετεί τους εργαζόμενους στην καρδιά της επιχείρησης, όχι μέσω ελεγκτικών διαδικασιών, αλλά με την ενεργό συμμετοχή και συμβολή τους στο διάλογο για τους στόχους, τη στρατηγική, τα εταιρικά συστήματα και τις αξίες του Αερολιμένα.

Το EFQM αποτελεί το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο διοίκησης της Εταιρείας Αεροδρομίου στο συνεχές ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία. Ο ΔΑΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα για τρίτη συνεχή χρονιά: Η Διεύθυνση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών έχει ήδη τιμηθεί με τη “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία” (2002) και με τη διάκριση “Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία” (2003).

Το βραβείο της Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικών Υπηρεσιών του Αερολιμένα, παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Περρέας, Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων του ΔΑΑ, από την πρόεδρο Δ.Σ της ΕΕΔΕ κ. Παναγιωτοπούλου και τον ειδικό σύμβουλο ΕΕΔΕ-EFQM κ. Αυλώνα, κατά τη διάρκεια της τελετής “Ευρωπαϊκή Διάκριση Επιχειρήσεων – EFQM Levels of Excellence”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, μετά το Βραβείο ΚPMG με το οποίο τιμήθηκε η Εταιρεία Αεροδρομίου τον Απρίλιο 2003, για τη σημαντική δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες της στον τομέα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024