Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Διάκριση για τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού του ΔΑΑ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιούνιος 2004, 00:00

Με τη διάκριση “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία - Committed to Excellence” του<...>

Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας (E.F.Q.M.) τιμήθηκε η Γενική Διεύθυνση Εταιρικών Υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για το επιχειρηματικό επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών του ΔΑΑ, σε ό,τι αφορά θέματα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας.

Η διάκριση της Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικών Υπηρεσιών του ΔΑΑ στο επίπεδο “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία” αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την Εταιρεία Αεροδρομίου, που τοποθετεί τους εργαζόμενους στην καρδιά της επιχείρησης, όχι μέσω ελεγκτικών διαδικασιών, αλλά με την ενεργό συμμετοχή και συμβολή τους στο διάλογο για τους στόχους, τη στρατηγική, τα εταιρικά συστήματα και τις αξίες του Αερολιμένα.
Το EFQM αποτελεί το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο διοίκησης της Εταιρείας Αεροδρομίου στο συνεχές ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία. Ο ΔΑΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα για τρίτη συνεχή χρονιά: Η Διεύθυνση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών έχει ήδη τιμηθεί με τη “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία” (2002) και με τη διάκριση “Αναγνώριση στην Επιχειρηματική Αριστεία” (2003).

Το βραβείο της Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικών Υπηρεσιών του Αερολιμένα, παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Περρέας, Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων του ΔΑΑ, από την πρόεδρο Δ.Σ της ΕΕΔΕ κ. Παναγιωτοπούλου και τον ειδικό σύμβουλο ΕΕΔΕ-EFQM κ. Αυλώνα, κατά τη διάρκεια της τελετής “Ευρωπαϊκή Διάκριση Επιχειρήσεων - EFQM Levels of Excellence”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, μετά το Βραβείο ΚPMG με το οποίο τιμήθηκε η Εταιρεία Αεροδρομίου τον Απρίλιο 2003, για τη σημαντική δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες της στον τομέα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top