Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Χρηματοδότηση 23 τουριστικών επιχειρήσεων από τα Δωδεκάνησα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιούνιος 2004, 00:00

Είκοσι τρεις τουριστικές επιχειρήσεις των Δωδεκανήσων εντάχτηκαν στο πρόγραμμα καταλυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων, με συνολικό προϋπολογισμό 1.346.328,86 ευρώ, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο. Η επιχορήγηση που θα λάβουν οι εν λόγω επιχειρήσεις μπορεί να ανέλθει στο40% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της καθεμιάς. Οι θεματικές του προγράμματος είναι “η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ όλων των κλάδων του τουριστικού τομέα” και “ο ποιοτικός εκσυγχρονισμός ξενοδοχείων, κάμπινγκς και ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων που δεν υπάγονται στο Ν. 2601/98.”

Στη συνέχεια, οι ως άνω επιχειρήσεις θα κληθούν να υπογράψουν με την εκπρόσωπο του ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης ΕΛΑΝΕΤ, την προβλεπόμενη σύμβαση υλοποίησης έργου, 12μηνης διάρκειας.

Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των προτάσεων για το Δ΄ κύκλο αξιολόγησης της Β΄ προκήρυξης της Δράσης 2.1.3 “Οικονομικά κίνητρα για την ενίσχυση μεμονωμένων ιδιωτικών ενεργειακών επενδύσεων”.

Στα πλαίσια του ανωτέρω κύκλου αξιολόγησης υποβλήθηκαν 2 επενδυτικές προτάσεις από την Δωδεκάνησο με συνολικό προϋπολογισμό 1.112.000 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσει αξιολόγηση των ανωτέρω προτάσεων για να επιλεγούν εκείνες που οριστικά θα ενταχθούν στη Δράση για χρηματοδότηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top