Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εντείνονται οι προσπάθειες για την ανάληψη της Expo 2008 από την Θεσσαλονίκη

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιούνιος 2004, 00:00

Τα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την επιτυχή διεκδίκηση της Expo 2008 παρουσίασε σε ξένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Helexpo Α.Ε. κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος...

Τα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την επιτυχή διεκδίκηση της Expo 2008 παρουσίασε σε<...>

ξένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Helexpo Α.Ε. κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο.

Ο κ. Θωμόπουλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Θεσσαλονίκης τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του θέματος “Μητέρα Γη” αλλά και της γεωστρατηγικής θέσης της Θεσσαλονίκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία και την εμπειρία της Helexpo στη διοργάνωση Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων.

“Την ερχόμενη εβδομάδα παρουσιάζουμε στο Παρίσι την πρόταση της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της Expo 2008 έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τη θετική αξιολόγηση της επιτροπής επιθεωρητών του γραφείου Διεθνών Εκθέσεων και σκοπό την ανάδειξη κρίσιμων πτυχών της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης μερικές από τις οποίες αφορούν τις προετοιμασίες και την εμπειρία από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004”.

Αναφορικά με την πορεία της Helexpo τόνισε ότι “στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη Helexpo σε παγκόσμια εκθεσιακή και συνεδριακή δύναμη που θα φέρει κέρδη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και σημαντικά οφέλη στην Ελληνική οικονομία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top