Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αναβαθμίζεται ο ρόλος των διευθυντών εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Νοέμβριος 1999, 00:00

Οι διευθυντές εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας συναντήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα προκειμένου να εξετάσουν<...>

τις δυνατότητες επιχειρησιακής ανάπτυξης της εταιρίας κατά το επόμενο έτος.
Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΟΑ δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο ρόλο των Διευθυντών  Εξωτερικού και στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της επιχείρησης στην κάθε χώρα όπου διαμένουν.
Όπως επεσήμανε ο κ. Πωλ Γκίμπλιν, γενικός διευθυντής του Εμπορικού Κλάδου, «η συμμετοχή των Διευθυντών Εξωτερικού στον σχεδιασμό και την διαχείριση των προοπτικών, αποτελεί σημείο κλειδί για την μελλοντική επιτυχία της εταιρίας. Χρειάζεται να αντιληφθούμε το αληθινό δυναμικό της

Ολυμπιακή<.>

ς Αεροπορίας στους τομείς των επιβατών και των εμπορευματικών μεταφορών σε κάθε μία από τις χώρες που δραστηριοποιείται».
Στην συνάντηση παρουσιάστηκε το 5ετές σχέδιο ανάπτυξης της εταιρίας και του τρόπου με τον οποίο οι Διευθυντές θα συμμετέχουν στη διαμόρφωση του.
Στο ίδιο πλαίσιο περιλαμβάνονται: α) οι διαδικασίες τις οποίες θα εφαρμόσει η Ολυμπιακή Αεροπορία στον προϋπολογισμό της, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια πιο ορθολογική και μετρήσιμη βάση εσόδων, και β) τα σχέδια μάρκετινγκ ανά χώρα τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για το συνολικό σχέδιο μάρκετινγκ της εταιρίας.
«Η διαδικασία αυτή θα εξασφαλίσει την συμμετοχή και τον έλεγχο αποτελεσμάτων του κάθε διευθυντή εξωτερικού στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων», είπε ο κ. Σφηνιάς, γενικός διευθυντής πωλήσεων και διανομής. «Τα νέα μέτρα που θα εφαρμόζουμε, σε συνδυασμό με τη βελτίωση του Λογιστηρίου και του συστήματος MIS θα δώσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά», πρόσθεσε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top