Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προκήρυξη μελέτης για την ενίσχυση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Νοέμβριος 1999, 00:00

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση μελέτη<.>ς με τίτλο<...> «Πρόγραμμα ενίσχυσης ανταγωνιστικότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων τουριστικού τομέα» υπέγραψε εχθές ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ<.>

κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος ως πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Τουρισμός-Πολιτισμός’.
Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται σε 15.000.000 δρχ., η δε διάρκεια ολοκλήρωσης της καθορίστηκε σε 6 μήνες από την υπογραφή της σύβασης.
Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, με εμπειρία, ως προς το αντικείμενο της μελέτης.
Οι σχετικές προσφορές, που θα πρέπει να υποβληθούν μέσα σε 15 ημέρες, θα αξιολογηθούν από την επιτροπή που θα συσταθεί με απόφαση του κ. Ε. Γιαννακόπουλου.
Η αξιολόγηση των προσφορών θα λάβει υπόψη το σύνολο των στοιχείων των προτάσεων, βασικά, όμως, στοιχεία που θα αξιολογηθούν είναι ο αναλυτικός προϋπολογισμός της προσφοράς, η μεθοδολογία εκπόνησης της μελέτης, το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μελέτης, με βάση τις προδιαγραφές, η προηγούμενη εμπειρία των φορέων κ.ά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες στη Γραμματεία του Υποπρογράμματος ‘Τουρισμός’ (Σταδίου 4, 1ος όροφος, γραφείο 27), ενώ η κατάθεση σφραγισμένων προσφορών θα γίνεται στο Πρωτόκολλο του ΕΟΤ (Αμερικής 2, 3ος όροφος, γραφείο 302).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top