Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οικοτουρισμός στις ολυμπιακές πόλεις

Ενημερωτική εκδήλωση για τον οικοτουρισμό στην Αθήνα από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιούνιος 2004, 00:00

Εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα με τίτλο "Ο οικοτουρισμός στην Ελλάδα - Αθήνα μία Ολυμπιακή αφετηρία" θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 30/6/2004 στην Αθήνα...

Εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα με τίτλο “Ο οικοτουρισμός στην Ελλάδα - Αθήνα μία Ολυμπιακή αφετηρία” θα πραγματοποιηθεί<...>

την επόμενη Τετάρτη 30/6/2004 στην Αθήνα από το υπουργείο Τουρισμού με σκοπό την προβολή του οικοτουρισμού, που έχει επικεντρωθεί από το υπουργείο στις έξι ολυμπιακές πόλεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Βόλος - Πάτρα - Αρχαία Ολυμπία - Ηράκλειο).

Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είναι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας, οι Νομάρχες, οι Δήμαρχοι, Περιβαλλοντικοί και τουριστικοί φορείς, ΜΜΕ, κτλ.. Επιστήμονες και αντιπροσωπευτικοί φορείς θα κάνουν παρουσιάσεις και θα αναλύσουν εκτενέστερα τον οικοτουρισμό στη χώρα μας, τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει, καθώς επίσης και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.

Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του έργου προβολής του οικοτουρισμού που περιλαμβάνει πληροφοριακό υλικό, όπως έντυπα, βιβλία, λευκώματα, αφίσες, infokiosk, cd-roms, website κ.λπ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top