Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΠιστοποίηση Ποιότητας για τον τουρισμό έλαβε η Interdynamic A.E

Πιστοποίηση Ποιότητας για τον τουρισμό έλαβε η Interdynamic A.E

Η Interdynamic A.E πιστοποιήθηκε με το Ελβετικό Σήμα Ποιότητας για τον τουρισμό Q Label, και έτσι αποτελεί το πρώτο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα που πιστοποιείται με το σήμα ποιότητας για […]

Η Interdynamic A.E πιστοποιήθηκε με το Ελβετικό Σήμα Ποιότητας για τον τουρισμό Q Label, και έτσι αποτελεί το πρώτο<...> τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα που πιστοποιείται με το σήμα ποιότητας για τον τουρισμό Q Label.

“Η Πιστοποίηση Ποιότητας για τον Τουρισμό με το Σήμα Ποιότητας Q Label έρχεται να επισφραγίσει την ποιότητα που προσφέρει η Interdynamic στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών. Το Σήμα Ποιότητας Q Label φανερώνει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η τουριστική επιχείρηση, αφού λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια του ελβετικού τουρισμού (τα υψηλότερα στην Ευρώπη)”, τόνισε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Τζίμης Σοφίος.

Η πιστοποίηση της Interdynamic A.E, έχει ως σκοπό την αύξηση του αισθήματος ποιότητας στις υπηρεσίες που παρέχει και την διεύρυνση των γνώσεων των διαφόρων προσεγγίσεων για τη διαχείριση της ποιότητας. Επιπλέον αποσκοπεί στην δημιουργία υπηρεσιών που απευθύνονται σε ειδικές ομάδες φιλοξενουμένων.

“Μέσα από τη παραπάνω πιστοποίηση, επαληθεύεται η άρτια και σταθερή ποιότητα υπηρεσιών που η Interdynamic A.E παρέχει στους πελάτες της ανά τον κόσμο. Μέσω του Σήματος ποιότητας Q Label η Interdynamic A.E. δεσμεύεται στους πελάτες και συνεργάτες της, πως οι παρεχόμενες υπηρεσίες διέπονται από υψηλή ποιότητα πριν και μετά την πώληση. Στη πιστοποίηση της Interdynamic, συνετέλεσαν παράγοντες όπως το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, οι οργανωμένες διαδικασίες μεταξύ των τμημάτων της εταιρίας και οι διαδικασίες επικοινωνίας της εταιρίας με τους πελάτες της. Η ποιότητα είναι ο θεμέλιος λίθος της παροχής υπηρεσιών για την Interdynamic A.E. Η `Πιστοποίηση Ποιότητας για τον Τουρισμό` και το Σήμα Ποιότητας Q Label αποτελούσε στρατηγικό στόχο για την εταιρία και επιβράβευσε την συνεχή προσπάθειά της για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους πελάτες της. Η διοίκηση και το προσωπικό της Interdynamic AE θεωρούν ότι σε ένα κόσμο με διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, η συνεχής εφαρμογή συστημάτων ποιότητας θα συντελέσει στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας, σε σχέση με τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και τη διαρκή ικανοποίηση των πελατών της”, καταλήγει ο κ. Σοφίος.

Η `Πιστοποίηση Ποιότητας για τον Τουρισμό` και το Σήμα Ποιότητας Q Label αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από τον κ. Γιάννη Aγγλο, σύμβουλο για θέματα τουρισμού, πρώην γενικό γραμματέα του ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024