Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

Εξοπλίζεται ο κρατικός Αερολιμένας Καλύμνου - Ενδεχόμενο πτήσεων της Ολυμπιακής στην Κάλυμνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2004, 00:00

Με θέμα την επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής και εξοπλισμού των κτιρίων του Κρατικού Αερολιμένα Καλύμνου, πραγματοποιήθηκε<...>

χθες σύσκεψη με πρόεδρο τον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Α. Παυλίδη. Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Ξανθόπουλος, αρμόδιος για τα Δημόσια Έργα, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Μανούσος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες απ΄ όλες τις πλευρές.

Η σύσκεψη έγινε αμέσως μετά την υπογραφή από το ΥΠΕΧΩΔΕ της “κατακυρωτικής απόφασης για την ανάδειξη εργολήπτου” και την αποστολή της στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον κατά νόμο έλεγχο.

Η υπογραφή της σχετικής συμβάσεως εκτιμάται ότι θα γίνει περί τις 10 Ιουλίου με άμεση εγκατάσταση του εργολήπτη. Η Πολιτική Αεροπορία ανέλαβε την υποχρέωση να προχωρήσει αμέσως όλες τις διαδικασίες αρμοδιότητάς της ώστε ο Αερολιμήν Καλύμνου να ενταχθεί πλήρως στο σύστημα των αερολιμένων της Ελλάδος με προοπτική την απόδοση σε χρήση των απαραιτήτων εγκαταστάσεων, για την ασφαλή λειτουργία του, μέσα σε ένα χρόνο. Παράλληλα άρχισε συνεννόηση με την Ολυμπιακή Αεροπλοΐα προκειμένου να ενταχθεί το αεροδρόμιο Καλύμνου στους προορισμούς της εταιρίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top