Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕξοπλίζεται ο κρατικός Αερολιμένας Καλύμνου – Ενδεχόμενο πτήσεων της Ολυμπιακής στην Κάλυμνο

Εξοπλίζεται ο κρατικός Αερολιμένας Καλύμνου – Ενδεχόμενο πτήσεων της Ολυμπιακής στην Κάλυμνο

Με θέμα την επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής και εξοπλισμού των κτιρίων του Κρατικού Αερολιμένα Καλύμνου, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη με πρόεδρο τον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Α. Παυλίδη. Στην […]

Με θέμα την επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής και εξοπλισμού των κτιρίων του Κρατικού Αερολιμένα Καλύμνου, πραγματοποιήθηκε<...> χθες σύσκεψη με πρόεδρο τον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Α. Παυλίδη. Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Ξανθόπουλος, αρμόδιος για τα Δημόσια Έργα, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Μανούσος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες απ΄ όλες τις πλευρές.

Η σύσκεψη έγινε αμέσως μετά την υπογραφή από το ΥΠΕΧΩΔΕ της “κατακυρωτικής απόφασης για την ανάδειξη εργολήπτου” και την αποστολή της στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον κατά νόμο έλεγχο.

Η υπογραφή της σχετικής συμβάσεως εκτιμάται ότι θα γίνει περί τις 10 Ιουλίου με άμεση εγκατάσταση του εργολήπτη. Η Πολιτική Αεροπορία ανέλαβε την υποχρέωση να προχωρήσει αμέσως όλες τις διαδικασίες αρμοδιότητάς της ώστε ο Αερολιμήν Καλύμνου να ενταχθεί πλήρως στο σύστημα των αερολιμένων της Ελλάδος με προοπτική την απόδοση σε χρήση των απαραιτήτων εγκαταστάσεων, για την ασφαλή λειτουργία του, μέσα σε ένα χρόνο. Παράλληλα άρχισε συνεννόηση με την Ολυμπιακή Αεροπλοΐα προκειμένου να ενταχθεί το αεροδρόμιο Καλύμνου στους προορισμούς της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024