Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου και του στόλου της Singapore Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Νοέμβριος 1999, 00:00

Με αφορμή την δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το Α' εξάμηνο του 1999, η αεροπορική εταιρία της Σιγκαπούρης Singapore Airlines<.>, έδωσε στη δημοσιότητα<...>

και τις ενέργειες της για το ίδιο χρονικό διάστημα για την αύξηση του στόλου και των δρομολογίων της.
Συγκεκριμένα, στο διάστημα αυτό αύξησε τα δρομολόγια της προς το Νιούαρκ της Νέας Υόρκης από 1 σε 4 την εβδομάδα, από 5 σε 6 προς το Μάντσεστερ τα οποία θα γίνουν καθημερινά από τον προσεχή χειμώνα, ενώ καθημερινή πτήση εκτελεί πλέον προς το Άμστερνταμ. Η συχνότητα των πτήσεων της εταιρίας προς το Λονδίνο αυξήθηκε από 17 σε 21 την εβδομάδα. Παράλληλα, διέκοψε τις πτήσεις της προς το Βερολίνο.
Από τις 28 Μαρτίου 1999 η εταιρία εκτελεί 3 απ' ευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς το Cairns, αναβάθμισε από Α310-300 σε Α340-300 το αεροπλάνο που εκτελεί πτήσεις προς Αδελαϊδα της Αυστραλίας 3 φορές την εβδομάδα, αύξησε τα δρομολόγια από 19 σε 21 την εβδομάδα προς τη Μανίλα και αύξησε από 2 σε 3 τις πτήσεις την εβδομάδα προς την Καλκούτα. Από την 1η Ιουλίου το Πεκίνο εξυπηρετείται 7 φορές την εβδομάδα με Α340-300, ενώ από το Σεπτέμβριο και η συχνότητα των πτήσεων προς το Περθ αυξήθηκε από 14 σε 21 την εβδομάδα.
Επίσης, από την 1η Σεπτεμβρίου τα αεροσκάφη της εταιρίας πετάνε καθημερινά προς τη Σεούλ και το Σαν Φρανσίσκο.
Ο στόλος της εταιρίας στις 30 Σεπτεμβρίου 1999 αποτελείτο από 85 αεροσκάφη. Με την προσθήκη ενός ακόμη αεροσκάφους Β747-400 για μεταφορά εμπορευμάτων (freighter) τον Αύγουστο του 1999 -διαθέτει 8 τώρα- η εταιρία προτίθεται σύντομα να εκτελέσει απ' ευθείας πτήση προς το Prestwick της Σκοτίας το οποίο θεωρείται ένα σπουδαίο ηλεκτρονικό και αεροδυναμικής μηχανικής κέντρο. Αυτή θα αποτελέσει και την πρώτη πτήση από τη νοτιο-ανατολική Ασία προς τη Σκοτία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top