Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕργαζόμενοι της Turkish Airlines τραυματίστηκαν από έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Εργαζόμενοι της Turkish Airlines τραυματίστηκαν από έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Ύστερα από έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε σε αεροπλάνο της Turkish Airlines μετά την αποβίβαση των επιβατών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Σμύρνη-Κωνσταντινούπολη και η έκρηξη, […]

Ύστερα από έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε σε αεροπλάνο της Turkish Airlines μετά την<...> αποβίβαση των επιβατών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Σμύρνη-Κωνσταντινούπολη και η έκρηξη, προκαλεί ανησυχία, δεδομένου ότι σημειώθηκε τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποχώρησης των 46 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, μετά την ολοκλήρωση της διήμερης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα. Εκπρόσωπος της Turkish Airlines δήλωσε ότι τριμελές συνεργείο καθαρισμού είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος στις 12:30 ώρα Ελλάδας, αφού αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες.

“Ένα από τα μέλη του συνεργείου καθαρισμού βρήκε ένα πορτοφόλι και όταν το σήκωσε σημειώθηκε η έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσει ένα δάκτυλο. Οι δύο άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρά”, τόνισε στο Ρόυτερς εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024