Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση του εναλλακτικού τουρισμού της Έδεσσας σε διεθνή συνάντηση

Παρουσίαση του εναλλακτικού τουρισμού της Έδεσσας σε διεθνή συνάντηση

Ο εναλλακτικός Τουρισμός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους νέους, μιας και είναι ο κατεξοχήν “χρήστης-καταναλωτής”, θα παρουσιαστεί από την Έδεσσα το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου, […]

Ο εναλλακτικός Τουρισμός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους νέους, μιας και είναι ο κατεξοχήν<...> “χρήστης-καταναλωτής”, θα παρουσιαστεί από την Έδεσσα το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου, κατά το οποίο διοργανώνεται η 2η Διεθνής Συνάντηση Νέων Δημοτικών Συμβούλων.

Στη συνάντηση, που οργανώνεται στην Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα και την Χαλκιδική, από τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης, θα συμμετέχουν νέοι αιρετοί από το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Γεωργία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Σουηδία και την Ελλάδα.

Το Δίκτυο είναι ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν οι απόδημοι Έλληνες της Ευρώπης που εκλέγονται και δραστηριοποιούνται στις τοπικές ή περιφερειακές διοικήσεις των τόπων κατοικίας τους. Δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2001, μετά από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδας, του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Ευρώπης. Έχει σαν στόχο με τη λειτουργία του να αποτελέσει ένα επί πλέον χώρο διαλόγου και ανάληψης πρωτοβουλιών:

  • για την ανάπτυξη ενός σταθερού δικτύου επικοινωνίας ανάμεσα στους αιρετούς ελληνικής καταγωγής των διαφόρων χωρών της Ευρώπης
  • Στην ενθάρρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στις Αυτοδιοικήσεις της Ελλάδος και των άλλων χωρών της Ευρώπης με στόχο την προώθηση κοινών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Στην ανάδειξη του Ευρωπαϊκού πνεύματος και πολιτισμού στο οποίο η συμβολή της Ελλάδας πιστεύουμε ότι είναι ξεχωριστή
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024