Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παρουσίαση του εναλλακτικού τουρισμού της Έδεσσας σε διεθνή συνάντηση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Ιούλιος 2004, 00:00

Ο εναλλακτικός Τουρισμός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους νέους, μιας και είναι ο κατεξοχήν<...>

“χρήστης-καταναλωτής”, θα παρουσιαστεί από την Έδεσσα το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου, κατά το οποίο διοργανώνεται η 2η Διεθνής Συνάντηση Νέων Δημοτικών Συμβούλων.

Στη συνάντηση, που οργανώνεται στην Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα και την Χαλκιδική, από τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης, θα συμμετέχουν νέοι αιρετοί από το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Γεωργία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Σουηδία και την Ελλάδα.

Το Δίκτυο είναι ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν οι απόδημοι Έλληνες της Ευρώπης που εκλέγονται και δραστηριοποιούνται στις τοπικές ή περιφερειακές διοικήσεις των τόπων κατοικίας τους. Δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2001, μετά από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδας, του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Ευρώπης. Έχει σαν στόχο με τη λειτουργία του να αποτελέσει ένα επί πλέον χώρο διαλόγου και ανάληψης πρωτοβουλιών:

  • για την ανάπτυξη ενός σταθερού δικτύου επικοινωνίας ανάμεσα στους αιρετούς ελληνικής καταγωγής των διαφόρων χωρών της Ευρώπης
  • Στην ενθάρρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στις Αυτοδιοικήσεις της Ελλάδος και των άλλων χωρών της Ευρώπης με στόχο την προώθηση κοινών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Στην ανάδειξη του Ευρωπαϊκού πνεύματος και πολιτισμού στο οποίο η συμβολή της Ελλάδας πιστεύουμε ότι είναι ξεχωριστή

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top