Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκίνησε πτήσεις η Greece Airways

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιούλιος 2004, 00:00

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε την αεροπορική εταιρεία Greece Airways, η οποία από τις 25 Ιουνίου ξεκίνησε 2 τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια...

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε την αεροπορική εταιρεία Greece Airways, η οποία<...>

από τις 25 Ιουνίου ξεκίνησε 2 τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή), συνδέοντας την Αθήνα με τη Γλασκόβη.

Τα επίσημα εγκαίνια της νέας σύνδεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 2 Ιουλίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ενώ την έναρξη των προγραμματισμένων δρομολογίων χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Greece Airways, κ. Dhia Al Ani, και ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κ. Alfred van der Meer.

Η ελληνο-σκοτικών συμφερόντων Greece Airways ιδρύθηκε το Δεκέμβριο 2003 και μέχρι σήμερα πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις της Air Scotland από τη Γλασκόβη σε 7 προορισμούς στην Ισπανία, ενώ σύντομα θα εξυπηρετεί και τακτικά δρομολόγια από την Αθήνα προς το Πακιστάν. Σημειώνεται ότι, με την ένταξη των δρομολογίων της Greece Airways, 61 αεροπορικές εταιρίες πραγματοποιούν τακτικές πτήσεις προς / από το αεροδρόμιο της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 20-06-04 έως 30-10-04.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top