Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile10 χρόνια παρουσία της Amadeus στην Κύπρο

10 χρόνια παρουσία της Amadeus στην Κύπρο

Η Amadeus Hellas S.A. με την συνεργασία της Skedasis Computer Systems Ltd, αντιπροσώπου της Amadeus στην Κύπρο, διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση, στην εντυπωσιακή πισίνα του Eleon Leisure Park, προσκαλώντας σχεδόν […]

Η Amadeus Hellas S.A. με την συνεργασία της Skedasis Computer Systems Ltd, αντιπροσώπου της<...> Amadeus στην Κύπρο, διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση, στην εντυπωσιακή πισίνα του Eleon Leisure Park, προσκαλώντας σχεδόν όλη την ταξιδιωτική αγορά για να γιορτάσει μαζί της, την επέτειο των 10 επιτυχημένων χρόνων παρουσίας της Amadeus στην Κύπρο.

Η Amadeus Hellas S.A. κατόρθωσε να γίνει το νούμερο ένα GDS σε αύξηση μεριδίου αγοράς στην Κύπρο προσφέροντας πάντα εξαιρετικές υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών, καινοτομικές λύσεις Υψηλής Τεχνολογίας και δημιουργώντας ξεχωριστές συνεργασίες με τους επαγγελματίες της Κυπριακής Τουριστικής αγοράς.

Ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρίες, επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικοί σύνδεσμοι και φορείς του έντυπου Κυπριακού τύπου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση “χρησιμοποιώντας” το ειδικό Amadeus ATB2 εισιτήριο απαραίτητο για την “επιβίβαση” τους στην εκδήλωση.

Ανοίγοντας το πρόγραμμα, ο κ. Roberto Copello, Γενικός Διευθυντής της Amadeus Hellas καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους για την συμμετοχή τους στην επιτυχία της εταιρίας. Ο κ. Copello αναφέρθηκε στις ποικίλες επιτυχίες της Amadeus στην Κύπρο με ιδιαίτερη χαρά. Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Ρένος Κελεπέσης, Διευθυντής της Skedasis Computer Systems ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την επιτυχημένη συνεργασία, ανακοίνωσε τα επόμενα τεχνολογικά βήματα της Amadeus στην Κύπρο.

  • Εισαγωγή της τεχνολογίας Amadeus ΑΤΒ2 για τα ΙΑΤΑ ταξιδιωτικά γραφεία
  • Εισαγωγή του πλέον καινοτομικού και πρωτοποριακού τεχνολογικά συστήματος κρατήσεων, Amadeus Vista, που υπάρχει σήμερα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά
  • Eισαγωγή του Amadeus E- ticketing

Ο κύριος Luis Lechuga, Market Manager της Amadeus GTD έδωσε μια πολύ σύντομη αλλά ενδεικτική εικόνα της ανάπτυξης της Amadeus στην Κεντρική & Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τις εκδηλώσεις πανηγυρισμών για τα “γενέθλια” της Amadeus και το κόψιμο της τούρτας ακολούθησε η Κλήρωση των τυχερών Amadeus ATB2 κουπονιών. Ο ενθουσιασμός και η αναμονή έφτασε στην κορύφωση της σε αυτό το σημείο και οι Σπόνσορες μας ήταν εκεί για να προσθέσουν στην εκδήλωση ένα ειδικό βάρος. Ένα σύνολο 12 ιδιαίτερων κλήρων είχαν προσφερθεί γενναιόδωρα για τους τυχερούς νικητές αποτελούμενα από αεροπορικά εισιτήρια επιχειρηματικής θέσης στην Νέα Υόρκη, οικονομικής θέσης σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς και προσφορές διαμονής σε ξενοδοχεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024