Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέο πλοίο του Αγούδημου στις Μινωικές

Νέο πλοίο του Αγούδημου στις Μινωικές

Νέο πλοίο του Αγούδημου ανακοίνωσε ότι απέκτησε η διοίκηση της Minoan Flying Dolphins. Συγκεκριμένα το F/B Πηνελόπη Α., της Ναυτικής Εταιρίας Γραμμές Δημήτρη Αγούδημου το οποίο είναι δρομολογημένο στη γραμμή […]

Νέο πλοίο του Αγούδημου ανακοίνωσε ότι απέκτησε η διοίκηση της Minoan<.> Flying Dolphins<...>. Συγκεκριμένα το F/B Πηνελόπη Α., της Ναυτικής Εταιρίας Γραμμές Δημήτρη Αγούδημου το οποίο είναι δρομολογημένο στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος, εντάχθηκε πλέον στον επιχειρηματικό σχεδιασμό της Minoan Flying Dolphins.
Μετά από αυτή την αγορά η εταιρία διαθέτει τα τέσσερα από τα πέντε κλασικού τύπου πλοία που δρομολογούνται από το λιμάνι της Ραφήνας καθώς και ένα ταχύπλοο νέας τεχνολογίας, το Flying Cat 3 (πρώην Turbocat Athina).
Με το νέο πλοίο στη δύναμη της η MFD ανεβάζει τον κύκλο εργασιών της σε 37, 2 δισ. δραχμές και τη μεταφορική της ικανότητα στους 7,5 εκατ. επιβάτες περίπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024