Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τη διακοπή των δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Ρόδο, Κω και Σάμο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 2004, 00:00

Με καταγγελία της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, συνεχίζονται<...>

οι έντονες διαμαρτυρίες που έχουν ξεκινήσει αμέσως μετά την απόφαση για κατάργηση των θαλάσσιων δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Ρόδο, Κω και Σάμο.

“Η συγκεκριμένη απόφαση των πλοιοκτητών να διακόψουν τα δρομολόγια για τα νησιά Ρόδο, Κω και Σάμο αφ` ενός υποβαθμίζει το ρόλο του λιμένα και την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης και αφ` ετέρου θα ταλαιπωρήσει τους εργαζόμενους που μέσω των εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας είχαν επιλέξει τα συγκεκριμένα νησιά για τις διακοπές τους, αφού είναι αναγκασμένοι να πάνε στον προορισμό τους μέσω Πειραιά”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι τέτοιου είδους αποφάσεις μόνο την ανάπτυξη του τουρισμού δεν βοηθούν και καλεί τους φορείς της πόλης να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να ανατρέψουν ανάλογες αυθαίρετες αποφάσεις, ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης, αλλά και η ταλαιπωρία των πολιτών της.

Καλεί δε την πολιτεία να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα “ώστε η Θεσσαλονίκη να αναλάβει επιτέλους το ρόλο που της ανήκει στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Ευρώπης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top