Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒούλιαξε τελικά το Φαληράκι της Ρόδου

Βούλιαξε τελικά το Φαληράκι της Ρόδου

Λίγο τα προβλήματα του γενικού τουρισμού, λίγο η δυσφήμιση που είχε τα τελευταία χρόνια η περιοχή του Φαληρακίου στην Ρόδο, το αποτέλεσμα είναι ότι από τα 8.000 ενοικιαζόμενα δωμάτια που […]

Λίγο τα προβλήματα του γενικού τουρισμού, λίγο η δυσφήμιση που είχε τα τελευταία χρόνια η περιοχή του Φαληρακίου στην Ρόδο, το αποτέλεσμα<...> είναι ότι από τα 8.000 ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει στα μέσα της τουριστικής περιόδου έχουν νοικιαστεί μόνο τα 2.000.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Φαληρακίου κ. Παναγιώτης Τοκούζης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ροδιακής, τόνισε πώς ακόμα και το τσάρτερ που έρχεται μία φορά την εβδομάδα, έξτρα από τις υπόλοιπες πτήσεις για Ρόδο, αποκλειστικά για να φέρει κόσμο στο Φαληράκι, δεν μπορεί να καλύψει το μεγάλο κενό. Μάλιστα, επισημαίνει ότι “ακόμα και ο εσωτερικός τουρισμός, στον οποίο σε ένα βαθμό στηρίζεται η κίνηση του Φαληρακίου, θεωρείται φέτος χαμένος, λόγω των γνωστών προβλημάτων στη ΔΑΝΕ και τη διακοπή των δρομολογίων προς τη Θεσσαλονίκη. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον ακτοπλοϊκή σύνδεση και ότι το αεροπορικό εισιτήριο είναι απλησίαστο, αποθαρρύνει τους έλληνες τουρίστες από τη Μακεδονία να διαλέξουν για διακοπές τη Ρόδο και το Φαληράκι”, είπε χαρακτηριστικά. Για το σκοπό αυτό ο κ. Τοκούζης, προτείνει την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων σε τοπικό επίπεδο και την παράσταση στα αρμόδια υπουργεία ώστε να βρεθεί άμεσα λύση. Ζήτησε τη δραστηριοποίηση των εμπλεκομένων όσο είναι ακόμα καιρός και υπογράμμισε ότι παρά τις συμβουλές προς τα μέλη του συλλόγου για τις τιμές, αρκετοί υπέκυψαν στις πιέσεις των πρακτορείων και υπέγραψαν συμβόλαια με πρακτορεία ακόμα και προς 6 ευρώ!

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024