Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυλλαλητήριο στην Χίο για φτηνές και ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές

Συλλαλητήριο στην Χίο για φτηνές και ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές

Τοπικοί φορείς της Χίου καλούν τους κατοίκους του νησιού σε κινητοποιήσεις και συλλαλητήριο την ερχόμενη Παρασκευή στο λιμάνι του νησιού. “Με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση και […]

Τοπικοί φορείς της Χίου καλούν τους κατοίκους του νησιού σε κινητοποιήσεις και συλλαλητήριο την ερχόμενη<...> Παρασκευή στο λιμάνι του νησιού.

“Με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους εφοπλιστές”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση, “ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας σε φτηνές και ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές, και τις εκπτώσεις, που αυτοδίκαια είχαμε για δεκαετίες, λέμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στο νόμο της απελευθέρωσης που θεσμοθετεί την ασυδοσία και προκλητικότητα των εφοπλιστών. Όχι στην κατάργηση του πλαφόν στην οικονομική θέση και τους ναύλους μεταφοράς οχημάτων και εμπορευμάτων. Όχι σε άλλες αυξήσεις για να μπορούμε να ταξιδεύουμε. Η ζωή στα νησιά είναι αρκετά δύσκολη, ας μη γίνει ακόμη δυσκολότερη λόγω της ακρίβειας των ναύλων. Όλοι μαζί, τώρα είναι η ευκαιρία να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε, όλους αυτούς που με την πολιτική και τις πράξεις τους οδηγούν την οικονομία του νησιού μας σε μαρασμό και σε παραπέρα υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024