Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠολλά ξενοδοχεία της Δωδεκανήσου χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας

Πολλά ξενοδοχεία της Δωδεκανήσου χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας

Πρόβλημα δημιουργεί στην Διεύθυνση Τουρισμού Δωδεκανήσου η ολιγωρία πολλών ξενοδόχων της περιφέρειας Δωδεκανήσου να προσκομίσουν πρόσφατο και επικυρωμένο πιστοποιητικό πυρασφάλειας ώστε να εξασφαλίσουν το ειδικό σήμα λειτουργίας του EOT, με […]

Πρόβλημα δημιουργεί στην Διεύθυνση Τουρισμού Δωδεκανήσου η ολιγωρία πολλών ξενοδόχων της περιφέρειας Δωδεκανήσου να προσκομίσουν<...> πρόσφατο και επικυρωμένο πιστοποιητικό πυρασφάλειας ώστε να εξασφαλίσουν το ειδικό σήμα λειτουργίας του EOT, με αποτέλεσμα να λειτουργούν παράνομα.

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών από τους ξενοδόχους για την κατάταξη των μονάδων τους στο σύστημα κατηγοριοποίησης με αστέρια και την παράλληλη εξασφάλιση του νέου σήματος λειτουργίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2004, με αποτέλεσμα ορισμένες μονάδες να ανανεώσουν τα σήματα λειτουργίας τους αφού λειτουργούσαν με παλαιό σήμα και διαπιστώθηκε ότι είχαν πιστοποιητικό πυροπροστασίας.

Στην εγκύκλιο του υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aν. Λιάσκου ρητά αναφέρεται ότι απαιτούμενο δικαιολογητικό για την ανανέωση του σήματος του EOT έως τη λήξη της προθεσμίας είναι επικυρωμένο πιστοποιητικό πυρασφάλειας των ξενοδοχείων που έχει ισχύ 5 χρόνων. Από τον Φεβρουάριο όμως και μέχρι πρόσφατα μόνο 20 περίπου ξενοδοχειακές μονάδες έσπευσαν να υποβάλουν ανανεωμένο το πιστοποιητικό αυτό και να εξασφαλίσουν τη χορήγηση του ειδικού σήματος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024