Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πολλά ξενοδοχεία της Δωδεκανήσου χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούλιος 2004, 00:00

Πρόβλημα δημιουργεί στην Διεύθυνση Τουρισμού Δωδεκανήσου η ολιγωρία πολλών ξενοδόχων της περιφέρειας Δωδεκανήσου να προσκομίσουν<...>

πρόσφατο και επικυρωμένο πιστοποιητικό πυρασφάλειας ώστε να εξασφαλίσουν το ειδικό σήμα λειτουργίας του EOT, με αποτέλεσμα να λειτουργούν παράνομα.

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών από τους ξενοδόχους για την κατάταξη των μονάδων τους στο σύστημα κατηγοριοποίησης με αστέρια και την παράλληλη εξασφάλιση του νέου σήματος λειτουργίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2004, με αποτέλεσμα ορισμένες μονάδες να ανανεώσουν τα σήματα λειτουργίας τους αφού λειτουργούσαν με παλαιό σήμα και διαπιστώθηκε ότι είχαν πιστοποιητικό πυροπροστασίας.

Στην εγκύκλιο του υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aν. Λιάσκου ρητά αναφέρεται ότι απαιτούμενο δικαιολογητικό για την ανανέωση του σήματος του EOT έως τη λήξη της προθεσμίας είναι επικυρωμένο πιστοποιητικό πυρασφάλειας των ξενοδοχείων που έχει ισχύ 5 χρόνων. Από τον Φεβρουάριο όμως και μέχρι πρόσφατα μόνο 20 περίπου ξενοδοχειακές μονάδες έσπευσαν να υποβάλουν ανανεωμένο το πιστοποιητικό αυτό και να εξασφαλίσουν τη χορήγηση του ειδικού σήματος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top