Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα Διεύθυνση Τουρισμού στην Κίνα από τον ΕΟΤ

Νέα Διεύθυνση Τουρισμού στην Κίνα από τον ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ αποφάσισε να ανοίξει γραφείο στην Κίνα εκτιμώντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να συνεργασθούν στενά και στον τουριστικό τομέα. Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την προνομιακή πύλη της […]

Ο ΕΟΤ<.> αποφάσισε να ανοίξει γραφείο στην Κίνα<.> εκτιμώντας ότι οι δύο χώρες μπορούν<...> να συνεργασθούν στενά και στον τουριστικό τομέα. Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την προνομιακή πύλη της εισόδου της Κίνας στην Ευρώπη, δεδομένου του γιγαντιαίου μεγέθους της χώρας αυτής αλλά και του γεγονότος ότι αποτελεί μια ανερχόμενη αγορά, τόσο στα προϊόντα, όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με τον κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο γενικό γραμματέα του ΕΟΤ<.>.
«Η Κίνα αποτελεί νέο και ανερχόμενο προορισμό για τον ελληνικό τουρισμό, με σημείο αιχμής τον πολιτιστικό τομέα, στον οποίο οι δύο χώρες έχουν μεγάλη παράδοση. Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου του κινέζικου λαού δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει η Ελλάδα ένα μέρος των πολιτών της Κίνας που επισκέπτονται το εξωτερικό, αριθμός ο οποίος είναι πολύ μεγάλος αν ληφθεί υπόψη ο πληθυσμός της χώρας αυτής».
Ο γ.γ. θεωρεί επιθυμητή εξέλιξη τη δημιουργία των προϋποθέσεων για πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024