Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔυσκολεύουν τα ταξίδια από το λιμάνι του Πειραιά από τον Αύγουστο

Δυσκολεύουν τα ταξίδια από το λιμάνι του Πειραιά από τον Αύγουστο

Ειδικοί όροι και προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται από τον Αύγουστο για να μπορεί κάποιος να προσεγγίσει το λιμάνι του Πειραιά για να ταξιδέψει. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά καθόρισε τους όρους και τις προϋποθέσεις πρόσβασης προσώπων και εισόδου οχημάτων στον Επιβατηγό Λιμένα Πειραιά

Ειδικοί όροι και προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται από τον Αύγουστο για να μπορεί κάποιος να προσεγγίσει<...> το λιμάνι του Πειραιά για να ταξιδέψει. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά καθόρισε τους όρους και τις προϋποθέσεις πρόσβασης προσώπων και εισόδου οχημάτων στον Επιβατηγό Λιμένα Πειραιά, κατά την προετοιμασία και τη διενέργεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από 02-08-2004 έως και 31-08-2004 απαγορεύεται η είσοδος και κυκλοφορία κάθε προσώπου και οχήματος εντός του επιβατηγού λιμένα Πειραιά.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται:

α) Οι επιβάτες κάτοχοι εισιτηρίων και τα οχήματα για τα οποία έχουν εκδοθεί αποδείξεις μεταφοράς και πρόκειται να κινηθούν αυθημερόν με Ε/Γ, Ε/Γ-Ο/Γ και Φ/Γ-Ο/Γ πλοία.

β) Τα βυτιοφόρα οχήματα για την πετρέλευση των πλοίων, τα οχήματα τροφοδοσίας και εξυπηρέτησης πλοίων, τα απορριμματοφόρα, οι οδηγοί των οχημάτων αυτών, οι οδηγοί Φ/Γ οχημάτων που μεταφέρονται ασυνόδευτα με τα πλοία, καθώς και οι ελκυστήρες επικαθήμενων μη αυτοκινούμενων οχημάτων που μεταφέρονται με τα πλοία και οι οδηγοί τους.

γ) Οι ναυτικοί πράκτορες και οι υπάλληλοι των ναυτικών πρακτορείων των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια από τον επιβατηγό λιμένα Πειραιά.

δ) Το προσωπικό λειτουργίας των επιβατηγών σταθμών του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

ε) Οι ιδιοκτήτες, οι υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Ε/Γ πλοία και στο χερσαίο χώρο, καθώς και οι υπάλληλοι των καταστημάτων αυτών.

στ) Οι υπάλληλοι του ΟΛΠ, των ΕΛΤΑ και του Β΄ Τελωνείου Πειραιά, καθώς και οι υπάλληλοι των ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, για εκτέλεση Υπηρεσίας.

ζ) Οι πλοίαρχοι και τα πληρώματα των Ε/Γ, Ε/Γ-Ο/Γ και Φ/Γ – ΟΓ πλοίων

η) Τα μέλη των συνεργείων επισκευαζόμενων πλοίων, το συναλλασσόμενο με το Β΄Τελωνείο κοινό, οι οδηγοί λεωφορείων και οι συνοδοί εμφανώς ανήμπορων επιβατών.

θ) Οι επιθεωρητές των πλοίων, τα μέλη ηλεκτρονικών και λοιπών συνεργείων που δεν εφοδιάζονται με άδεια και οι επιθεωρητές των νηογνωμόνων.

ι) Οι πλοιοκτήτες Ε/Γ, Ε/Γ-Ο/Γ και Φ/Γ-ΟΓ πλοίων, οι αρχιπλοίαρχοι και οι αρχιμηχανικοί των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

ια) Το προσωπικό και τα οχήματα εφοδιασμού και συντήρησης ΑΤΜ και εταιριών ταχυμεταφορών.

ιβ) Οι καβοδέτες των πλοίων του επιβατηγού λιμένα και οι υπάλληλοι καθαριότητας των χώρων του.

ιγ) Οι εργολάβοι και οι εργάτες που εργάζονται στα εργοτάξια του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Ειδικότερα, η είσοδος επιβατών και οχημάτων της παραγράφου (α) θα επιτρέπεται με την επίδειξη και μόνο του νόμιμα εκδοθέντος εισιτηρίου επιβάτη ή της απόδειξης μεταφοράς οχήματος, που πρέπει να επιδεικνύονται οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί από τα Λιμενικά Όργανα. Η απόδειξη μεταφοράς του οχήματος πρέπει να τοποθετείται σε εμφανή θέση του οχήματος και στο μπροστινό μέρος του.

Η είσοδος προσώπων και οχημάτων των υπολοίπων κατηγοριών (β-ιγ) θα επιτρέπεται με την επίδειξη ειδικής άδειας η οποία θα εκδίδεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 50 – 1ος όροφος), μετά την προσκόμιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών (καθημερινά και από ώρα 09.00 – 14.00).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024