Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί2 εκατ. διανυκτερεύσεις και 350 εκατ. ευρώ τζίρος τα αναμενόμενα οφέλη για τα ξενοδοχεία της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

2 εκατ. διανυκτερεύσεις και 350 εκατ. ευρώ τζίρος τα αναμενόμενα οφέλη για τα ξενοδοχεία της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στα αναμενόμενα οφέλη των ξενοδοχείων της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους λόγους που εκτινάχθηκαν στα ύψη οι τιμές των δωματίων, τους φόβους για τη βιωσιμότητα των επενδύσεων που έγιναν στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας αλλά και το website που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν οι ξενοδόχοι της Αθήνας αναφέρεται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή…

Τριακόσια πενήντα εκατομμύρια ευρώ τζίρο και 2 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις αναμένουν τα ξενοδοχεία<...> της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το φετινό Αύγουστο.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο πρόεδρος της ΕΞΑ διευκρίνισε παράλληλα ότι ο συνολικός αριθμός των κλινών στην Αθήνα που δεν δεσμεύονται από την συμφωνία ολυμπιακής φιλοξενίας με την οργανωτική επιτροπή του “Αθήνα 2004” ανέρχονται σε 30.000.

Ο Γ. Τσακίρης, παράλληλα, εκφράζει τους φόβους του για τη βιωσιμότητα των επενδύσεων που έγιναν στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας εν` όψει των Αγώνων και οι οποίες ανήλθαν συνολικά σε 1,4 δισ. ευρώ.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Αττικής εξηγεί πως οι tour operators εκτίναξαν τις τιμές σε ξενοδοχεία της Αθήνας εν` όψει των Αγώνων. Παράλληλα αναφέρεται στην εξέλιξη της φετινής τουριστικής κίνησης, το εργατικό κόστος στα ξενοδοχεία, το πρόγραμμα μεταολυμπιακής προβολής της Αττικής και το website που ετοιμάζει η Ένωση Ξενοδόχων το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα online κρατήσεων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “επί της ουσίας” με τον Π.Δ.Υφαντή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024