Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέντευξη

2 εκατ. διανυκτερεύσεις και 350 εκατ. ευρώ τζίρος τα αναμενόμενα οφέλη για τα ξενοδοχεία της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Ιούλιος 2004, 00:00

Στα αναμενόμενα οφέλη των ξενοδοχείων της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους λόγους που εκτινάχθηκαν στα ύψη οι τιμές των δωματίων, τους φόβους για τη βιωσιμότητα των επενδύσεων που έγιναν στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας αλλά και το website που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν οι ξενοδόχοι της Αθήνας αναφέρεται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή...

Τριακόσια πενήντα εκατομμύρια ευρώ τζίρο και 2 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις αναμένουν τα ξενοδοχεία<...>

της Αθήνας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το φετινό Αύγουστο.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο πρόεδρος της ΕΞΑ διευκρίνισε παράλληλα ότι ο συνολικός αριθμός των κλινών στην Αθήνα που δεν δεσμεύονται από την συμφωνία ολυμπιακής φιλοξενίας με την οργανωτική επιτροπή του “Αθήνα 2004” ανέρχονται σε 30.000. 

Ο Γ. Τσακίρης, παράλληλα, εκφράζει τους φόβους του για τη βιωσιμότητα των επενδύσεων που έγιναν στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας εν` όψει των Αγώνων και οι οποίες ανήλθαν συνολικά σε 1,4 δισ. ευρώ.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Αττικής εξηγεί πως οι tour operators εκτίναξαν τις τιμές σε ξενοδοχεία της Αθήνας εν` όψει των Αγώνων. Παράλληλα αναφέρεται στην εξέλιξη της φετινής τουριστικής κίνησης, το εργατικό κόστος στα ξενοδοχεία, το πρόγραμμα μεταολυμπιακής προβολής της Αττικής και το website που ετοιμάζει η Ένωση Ξενοδόχων το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα online κρατήσεων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “επί της ουσίας” με τον Π.Δ.Υφαντή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top