Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μειωμένο εισιτήριο για μεταφορά στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με το μετρό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούλιος 2004, 00:00

Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική της "Αττικό Μετρό" θεσμοθετούνται ομαδικά εισιτήρια δύο και τριών ατόμων, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις για νέους κάτω των 18 ετών και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών...

Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική της “Αττικό Μετρό” θεσμοθετούνται ομαδικά εισιτήρια<...>

δύο και τριών ατόμων, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις για νέους κάτω των 18 ετών και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών για τα δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το συγκεκριμένο τιμολόγιο δίνει την ευκαιρία σε δυο επιβάτες να μετακινηθούν από και προς το αεροδρόμιο με εισιτήριο 12 ευρώ και σε τρεις επιβάτες με 16 ευρώ, ενώ όποιος αποφασίσει να κάνει μόνος του τη διαδρομή θα δώσει 8 ευρώ.

Επίσης, φθηνότερα εισιτήρια θα υπάρχουν για τους νέους κάτω των 18 ετών, τους φοιτητές, τους σπουδαστές, τους επιβάτες άνω των 65 ετών, τους πολύτεκνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, για τους οποίους το εισιτήριο θα κοστίζει 4 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά στη μηνιαία κάρτα, για καθημερινούς χρήστες γίνεται έκπτωση 45%, ενώ θα ισχύσουν και ειδικές τιμές για εταιρικά εισιτήρια. Οι προτάσεις αυτές, με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, έχουν υποβληθεί προς έγκριση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top