Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο Zante Park Hotels το μεγαλύτερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Ζάκυνθο

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Ιούλιος 2004, 00:00

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Zante Park Hotels, οργάνωσε και φιλοξένησε το ετήσιο συνέδριο της<...>

Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.), το οποίο ήταν το μεγαλύτερο που διεξήχθη ποτέ στο νησί της Ζακύνθου με αριθμό συμμετεχόντων πλέον των 500 ατόμων από όλο τον κόσμο (Ηνωμένες Πολιτείες, Βραζιλία, Μεξικό, Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία κ.α. ). Τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο διήρκεσε 5 ημέρες, χαιρέτησαν επίσημοι, εκπρόσωποι φορέων και πανεπιστημιακοί καθηγητές (ομιλία του διαπρεπούς καθηγητού του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Βασίλη Φίλια). Οι μεταφορές και οι υπηρεσίες εδάφους των συνέδρων, ήταν ευθύνη του ταξιδιωτικού οργανισμού XT Travel Services ltd.

Η οργάνωση, ο βαθμός ετοιμότητας, αλλά και η διεκπεραίωση των εργασιών εντυπωσίασαν συνέδρους, επισκέπτες και βέβαια τους επισήμους, που παρευρέθηκαν στις εργασίες του συνεδρίου. Για το λόγο αυτό, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην κ. Χριστίνα Τετράδη, διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου από τον παγκόσμιο πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Μιχάλη Οδυσσέως και τον πρόεδρο Ζακύνθου κ. Παναγιώτη Μποζίκη.
Το συνεδριακό τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Zante Park Hotels συμπλήρωσε ήδη επτά χρόνια λειτουργίας, προσφέροντας στους πελάτες του σύγχρονο Business Centre, πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και τραπεζικές υπηρεσίες, συνθέτοντας έτσι ένα άρτια οργανωμένο συνεδριακό περιβάλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top