Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΤώρα και οι αγρότες έχουν δικαίωμα στον Κοινωνικό Τουρισμό

Τώρα και οι αγρότες έχουν δικαίωμα στον Κοινωνικό Τουρισμό

Ο ΟΓΑ χορηγεί δωρεάν τουριστικά πακέτα σε 400.000 δικαιούχους της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας, μέσω προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Επίσης, ο ΟΓΑ […]

Ο ΟΓΑ χορηγεί δωρεάν τουριστικά πακέτα σε 400.000 δικαιούχους της Κρήτης και<...> της υπόλοιπης Ελλάδας, μέσω προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Επίσης, ο ΟΓΑ ανακοίνωσε εκδρομικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ημερών και δωρεάν εισιτήρια θεάτρου για τους ασφαλισμένους, που έχουν εξοφλήσει τις εισφορές τους. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΟΓΑ αναφέρονται τα εξής:

1. Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Ο ΟΓΑ ενδιαφερόμενος πάντα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασφαλισμένων του, εφαρμόζει φέτος για το 2004, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα 7 ήμερων δωρεάν διακοπών μέσω του προγράμματος Kοινωνικού Τουρισμού της “Αγροτικής Εστίας”. Στο Πρόγραμμα αυτό θα συμμετέχουν οι νομοί της ηπειρωτικής χώρας, πλην της Αττικής, καθώς επίσης και η Κρήτη.

Στο πλαίσιο του νέου θεσμού της “Αγροτικής Εστίας” και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εργατική Εστία, θα σταλεί το Α` 15νθήμερο του Αυγούστου, σε 400.000 (ασφαλισμένους του ΟΓΑ, οι οποίοι έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές), κάρτα δικαιούχου κοινωνικού τουρισμού, την οποία αφού την συμπληρώσουν, θα την επιστρέψουν έγκαιρα (εντός 10 ημερών) στην κεντρική υπηρεσία του ΟΓΑ.

Οι ασφαλισμένοι- δικαιούχοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους θα μπορούν να επιλέξουν τον τόπο δωρεάν διακοπών τους, ανάμεσα σε 1.500 τουριστικά καταλύματα απ` όλη την χώρα..

2. Eκδρομικό πρόγραμμα

Επίσης, σχεδιάζεται από τον ΟΓΑ να πραγματοποιηθεί Εκδρομικό πρόγραμμα, διάρκειας 4 ημερών, σε 17 νομούς της χώρας, που θα αφορά αρχικά 3.000 δικαιούχους συνταξιούχους και ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Το Εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού θα προσφέρει στους δικαιούχους, δωρεάν μετακίνηση με πολυτελή λεωφορεία και δωρεάν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία καθώς και επισκέψεις σε συνεταιρισμούς, πρότυπα αγροκτήματα, σύγχρονες μονάδες γεωργικών εκμεταλλεύσεων, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.

3. Πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων

Στο πλαίσιο του θεσμού της “Αγροτικής Εστίας” ο ΟΓΑ εφαρμόζει και πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Βιβλίων, σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, και αφορά 16 νομούς της χώρας.

Το Α` 15νθήμερο του Αυγούστου οι δικαιούχοι που έχουν επιλεγεί με κλήρωση θα λάβουν ονομαστικό δελτίο αγοράς βιβλίου αξίας 15 ευρώ και κατάλογο με τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία του νομού τους, από τα οποία μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία της αρεσκείας τους.

4. Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου

Επίσης, στο πλαίσιο του νέου θεσμού της “Αγροτικής Εστίας” και σε συνεργασία με θεατρικούς επιχειρηματίες, σχεδιάζεται και η παροχή δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του ΟΓΑ μέσα στο 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024