Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σχέδιο προβολής της ΠΓΔΜ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Ιούλιος 2004, 00:00

Ολοκληρώνεται το σχέδιο προβολής της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας - ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003, και στόχο έχει την καλύτερη και πολύπλευρη προβολή της χώρας...

Ολοκληρώνεται το σχέδιο προβολής της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας - ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003, και στόχο έχει<...>

την καλύτερη και πολύπλευρη προβολή της χώρας, δήλωσε η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Μαίρη Μλαντένοβσκα- Γκεοργίεβσκα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Σκόπια.

Στα πλαίσια του σχεδίου, συμπεριλαμβάνεται η έκδοση φυλλαδίων, η επεξεργασία ιστοσελίδας, η έκδοση βιβλίου, η βελτίωση των συνθηκών για τους διερχόμενους επισκέπτες, η αναβάθμιση της οδικής υποδομής, η βελτίωση των συνθηκών στις συνοριακές διόδους με τη Σερβία - Μαυροβούνιο και με την Ελλάδα, καθώς επίσης και η ενισχυμένη τουριστική προβολή της χώρας ενόψει των Αγώνων.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Μλαντένοβσκα-Γκεοργκίεβσκα, όλα τα κυβερνητικά όργανα και οι υπηρεσίες εντατικοποίησαν τις διεθνείς επαφές τους με στόχο την επιτυχή προβολή της ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top