Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Αναζητούνται ιδέες για την προβολή της Αττικής στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Αύγουστος 2004, 00:00

Σημαντικές ενέργειες προβολής της τουριστικής Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2004. Για το σκοπό αυτό το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ, με βάση την δράση 5.3.1. του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας...

Σημαντικές ενέργειες προβολής της τουριστικής Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, θα γίνουν<...>

στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2004. Για το σκοπό αυτό το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ, με βάση την δράση 5.3.1. του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, που αφορά στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενεργειών τουριστικής προβολής σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, προγραμματίζει την υλοποίηση ενεργειών προβολής της Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Σύμφωνα με τους εγκεκριμένους όρους του ΕΠΑΝ, οι ενέργειες προβολής θα πρέπει να προκύψουν σε συνεργία με τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος καλείται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να προτείνει ιδέες, συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες τουριστικής προβολής της Αττικής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Το σχέδιο προβολής, που θα εγκριθεί και τελικά θα υλοποιηθεί, θα συντονίζεται από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, στο οποίο οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους ως τις 20 Αυγούστου 2004. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά, είτε επιλεκτικά ο ΕΟΤ, στη συνέχεια, θα προγραμματίσει και θα υλοποιήσει το τελικό σχέδιο προβολής, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΠΑΝ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top