Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δύσκολη η πρόσβαση των τουριστών στο Σπήλαιο των Πετραλώνων

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Αύγουστος 2004, 00:00

Προβλήματα παρουσιάστηκαν στο Σπήλαιο των Πετραλώνων, ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Τρίγλιας, να τοποθετήσει μπάρα, που θα εμποδίζει την είσοδο των τουριστών στο Σπήλαιο...

Προβλήματα παρουσιάστηκαν στο Σπήλαιο των Πετραλώνων, ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του<...>

Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Τρίγλιας, να τοποθετήσει μπάρα, που θα εμποδίζει την είσοδο των τουριστών στο Σπήλαιο και θα τους αναγκάζει να περνούν από το χωριό, συμβάλλοντας κατ` αυτό τον τρόπο στην οικονομική ανάπτυξη της αγοράς του.

Με αποτέλεσμα, οι υπεύθυνοι της Ανθρωπολογικής Εταιρίας, που διαχειρίζεται το Σπήλαιο των Πετραλώνων, να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίγλιας, καθώς το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο της Ανθρωπολογικής Εταιρίας, όσο και των τουριστών, οι οποίοι πρέπει πλέον να περπατήσουν μια μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουν στο σπήλαιο.

Η δημοτική αρχή, από την πλευρά της, κάνει λόγο για ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που υποστηρίζεται και από τους κατοίκους της Νέας Τρίγλιας, ενώ από την άλλη οι υπάλληλοι του σπηλαίου εκφράζουν σθεναρά την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση της μπάρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top