Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΈχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση των Πλωτών Ξενοδοχείων

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση των Πλωτών Ξενοδοχείων

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Χρήστο Δελημιχάλη, επισκέφθηκε την Ολυμπιακή Εγκατάσταση των Πλωτών Ξενοδοχείων στο λιμάνι του Πειραιά […]

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος<...>, Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Χρήστο Δελημιχάλη, επισκέφθηκε την Ολυμπιακή Εγκατάσταση των Πλωτών Ξενοδοχείων στο λιμάνι του Πειραιά για να επιθεωρήσει τα μέτρα ασφάλειας, την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων της Ακτής Ξαβερίου, στην οποία θα ελλιμενιστούν τα 8 κρουαζιερόπλοια.

Μάλιστα, μετά το τέλος της επιθεώρησης ο υπουργός κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι “η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών και των επισκεπτών που θα παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες”. Στη συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήρια του στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τα μέτρα ασφαλείας, τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την άμεση ετοιμότητα των ανθρώπων που μετέχουν στην όλη επιχείρηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι πλήρη και εφαρμόζονται από έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, χωρίς όμως να προσβάλλουν την αισθητική και την ουσία των Ολυμπιακών Αγώνων που είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Μια γιορτή για την συμφιλίωση των λαών… Μια γιορτή για τους αθλητές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024