Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑπό συνεδριακό σε Ολυμπιακό Συγκρότημα ο χώρος του πρώην αεροδρομίου Αθηνών

Από συνεδριακό σε Ολυμπιακό Συγκρότημα ο χώρος του πρώην αεροδρομίου Αθηνών

Μπορεί τα σχέδια για ανέγερση συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου να έχουν αναβληθεί άγνωστο για πότε όμως ο χώρος του Ελληνικού όπου άλλοτε βρισκόταν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει πλέον μεταμορφωθεί […]

Μπορεί τα σχέδια για ανέγερση συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου να έχουν αναβληθεί άγνωστο για πότε όμως<...> ο χώρος του Ελληνικού όπου άλλοτε βρισκόταν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα Oλυμπιακό συγκρότημα το οποίο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αποτελέσει Μητροπολιτικό Πάρκο.

Μέσα σε 2.000 στρέμματα το Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού περιλαμβάνει 5 αθλητικές εγκαταστάσεις: Το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και την Αίθουσα Ξιφασκίας, το Ολυμπιακό Γήπεδο Σόφτμπολ, το Ολυμπιακό Κέντρο Μπεϊζμπολ, το Ολυμπιακό Κέντρο Κανόε/Καγιάκ Σλάλομ και το Ολυμπιακό Κέντρο Χόκεϊ.

Ο χώρος που περιβάλλεται και συνδέει όλες αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, πλην του Κανόε/Καγιάκ Σλάλομ, είναι ο Κοινός Περιβάλλων Χώρος Ελληνικού ή αλλιώς η Αγορά Ελληνικού. Η Αγορά Ελληνικού βρίσκεται εκεί όπου άλλοτε βρίσκονταν οι αεροδιάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης των αεροπλάνων. Ο χώρος έχει μεταμορφωθεί σε ένα Oλυμπιακό πάρκο, με σιντριβάνια και πράσινες πλακόστρωτες διαδρομές όπου οι θεατές μπορούν να απολαύσουν την βόλτα τους με θέα τη θάλασσα πριν ή μετά την παρακολούθηση κάποιου αγώνα. Στην Αγορά Ελληνικού μπορεί κανείς να βρει καταστήματα πώλησης Ολυμπιακών Προϊόντων, χώρους εστίασης για τους θεατές, εκδοτήρια εισιτηρίων και γραφεία πληροφόρησης θεατών.
Επίσης, στην Αγορά Ελληνικού, στο πλαίσιο ψυχαγωγίας των θεατών, θα πραγματοποιούνται καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις 14/8 έως και τις 29/8.

Ο κόσμος του τουρισμού πάντως θα εξακολουθήσει να περιμένει την υλοποίηση των υποσχέσεων για την ανέγερση σύγχρονου Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου που θα τονώσει την κίνηση των ανακαινισμένων και των νέων ξενοδοχείων της Αθήνας και θα συμπληρώσει το νέο τουριστικό προϊόν της Αττικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024