Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο βρετανικός βοράς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Οι πωλήσεις της Ελλάδας κατά την διάρκεια του χρόνου δείχνουν να έχουν παράλληλη πορεία με την υπόλοιπη Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζοντας<...>

μικρή πτώση μιας ποσοστιαίας μονάδας την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου και ελαφρά άνοδο δύο ποσοστιαίων μονάδων την περίοδο Μαίου - Σεπτεμβρίου.
Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναχωρήσεις των αντίστοιχων αεροδρομίων, την Ελλάδα δείχνει να την προτιμούν περισσότερο οι κάτοικοι της περιοχής του Μάντσεστερ και του Λονδίνου σε σχέση με τους κατοίκους της Γλασκόβης και μερικών άλλων μικρών περιοχών.
Τα στοιχεία από τις πωλήσεις των τουριστικών γραφείων συμφωνούν με το παραπάνω συμπέρασμα δείχνοντας ότι η Ελλάδα υστερεί λίγο σε πωλήσεις στον Βορά σε αντίθεση με την κεντρική και νότια

Αγγλία<.>

.
Τέλος, προτιμούν την Ελλάδα ως προορισμό το 26% των βρετανικών οικογενειών

74% των τουριστών που κάνουν διακοπές χωρίς την οικογένεια τους προτιμά την Ελλάδα σε αντίθεση με όσους προτιμούν χώρες της Ανατολικής Μεσογείου που το ποσοστό τους ανέρχεται στο 70%. Να σημειώσουμε ότι από το σύνολο των Βρετανών τουριστών, το 64% προτιμάει διακοπές χωρίς την οικογένεια και το 36% ταξιδεύουν οικογενειακά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top