Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Aer Lingus έγινε το νέο μέλος της oneworld

Η Aer Lingus έγινε το νέο μέλος της oneworld

Η αεροπορική εταιρία της Ιρλανδίας Aer Lingus έγινε προχθές το ένατο μέλος της αεροπορικής συμμαχίας oneworld, μετά από ομόφωνη έγκριση της αίτησης της από τα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας στην […]

Η αεροπορική εταιρία της Ιρλανδίας Aer Lingus έγινε προχθές το ένατο μέλος της αεροπορικής συμμαχία<.>ς oneworld<.><...>, μετά από ομόφωνη έγκριση της αίτησης της από τα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων και η British Airways με την American Airlines.
Την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί συμφωνία της Aer Lingus με την BA και την AA σε θέματα marketing και κοινών κωδικών πτήσεων.
Η αεροπορική εταιρία της Ιρλανδίας θα είναι σε θέση να προσφέρει πλήρης υπηρεσίες στα πλαίσια της oneworld από τα μέσα του 2000.
Ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways, κ. Bob Ayling, μιλώντας εκ μέρους της oneworld τόνισε ότι "η Aer Lingus θεωρείται ως ένας αερομεταφορέας υψηλής ποιότητας και ως εκ τούτου αποτελεί εξαιρετικό πλεονέκτημα για εμάς η ένταξή της στο δίκτυο της oneworld".
Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της Aer Lingus, κ. Garry Gullen, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συμφωνίας αυτής, και τόνισε τα πλεονεκτήματα που θα έχουν οι επιβάτες του από το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της oneworld.
Η Aer Lingus πραγματοποιεί πτήσεις σε 34 διεθνείς προορισμούς και βρίσκεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων εταιριών της Ιρλανδίας, ανεξαρτήτως τομέα, με 7.400 εργαζόμενους στο δυναμικό της. Διαθέτει 38 αεροσκάφη (6 Airbus 330, 5 Airbus 321 και 14 Boeing 737). Ιδρύθηκε το 1936 και πέρυσι μετέφερε 5,8 εκατ. επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024