Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Aer Lingus έγινε το νέο μέλος της oneworld

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Η αεροπορική εταιρία της Ιρλανδίας Aer Lingus έγινε προχθές το ένατο μέλος της αεροπορικής συμμαχία<.>ς oneworld<.><...>

, μετά από ομόφωνη έγκριση της αίτησης της από τα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων και η British Airways με την American Airlines.
Την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί συμφωνία της Aer Lingus με την BA και την AA σε θέματα marketing και κοινών κωδικών πτήσεων.
Η αεροπορική εταιρία της Ιρλανδίας θα είναι σε θέση να προσφέρει πλήρης υπηρεσίες στα πλαίσια της oneworld από τα μέσα του 2000.
Ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways, κ. Bob Ayling, μιλώντας εκ μέρους της oneworld τόνισε ότι "η Aer Lingus θεωρείται ως ένας αερομεταφορέας υψηλής ποιότητας και ως εκ τούτου αποτελεί εξαιρετικό πλεονέκτημα για εμάς η ένταξή της στο δίκτυο της oneworld".
Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της Aer Lingus, κ. Garry Gullen, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συμφωνίας αυτής, και τόνισε τα πλεονεκτήματα που θα έχουν οι επιβάτες του από το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της oneworld.
Η Aer Lingus πραγματοποιεί πτήσεις σε 34 διεθνείς προορισμούς και βρίσκεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων εταιριών της Ιρλανδίας, ανεξαρτήτως τομέα, με 7.400 εργαζόμενους στο δυναμικό της. Διαθέτει 38 αεροσκάφη (6 Airbus 330, 5 Airbus 321 και 14 Boeing 737). Ιδρύθηκε το 1936 και πέρυσι μετέφερε 5,8 εκατ. επιβάτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top